pravoda, bravo za vozicek
jaz bom tudi rabljenega, cakam na en dober biznis in ga bom poskusala dobit. Sicer bom pa Bugaboo cameleon, ce bi se dalo iz kolekcije 2008, ker je baje se mal boljsa. Kolk si pa ti dala za rabljenega, ce smem vprasat.
Soncek Lara, ko bom popravljala seznam bom kar oznacla, da dobite fanta, a prav?
Kar se tice sladoleda sem jaz na sladoledni dieti. K slascicarju itak sedaj nekaj casa ne bova sla, kupila ga pa ne bom vec. Zadnjic sem kupila eno banjico in zadnjo polovicno porcijo je dobil moj
mi je bilo prav nerodno. Pol sem pa se cel paket Marsov kupila, tam pa ni imel sans, vse sem jaz. Danes sem nutelo pomazala iz kozarca, sam to morem kupit, ce bom palacinke delala, vedno jo kupim za palacinek, pa jih nikoli ne docaka. Jaz sem tako sladkosneda, pojem vse sladko kar mi pride pred oci in se morem mal bremzat, se sicer cudim, da je moj cukr tako v redu.
Zredila sem se sicer 1,5 kg, je pa na mojo sreco slo vse v dekoltejcek, jeeeee
pa sedaj sem sla se enkrat slikce od vceraj pogledat in sem se prav nasmejala. Na polovici sem in tako majhen trebuh. Vceraj je bil na obisku nekdo iz zavarovalnice, ki itak ve, da sem noseca, ker racune dobi in sem mu rekla, ce ve, da imam nekoga v trebuhu in je vprasal kako dalec sem, sem rekla zacetek 5 meseca, pa je dvakrat vprasal mesece ali tedne
Danes grem v Ikeo, jupiii. Moj se pelje mimo Ikeje in cez dobri dve urci nazaj, pa je vprasala, ce grem zraven. Sedaj si morem zacet govorit, da ne bom neumnosti kupovala, zagotovo pa eno dekco za dojencka, jupiiiii. Pa se nekaj za balkon bom pogledala.
Lep dan zelim vsem sonoseckam.