Oj!
Presneto, ste pa načvekale
Komaj sem se prebila skozi vse poste.
Jaz sem pa bila danes na pregledu, izgleda, da je vse ok. Uz mi je naredil na hitro, samo toliko, da pogleda, če srček bije. Sem pa en mesec na bolniški (stres in podobno), da si malo odpočijem
Upam, da mi bo trebuh manj otrdeval, če bom lahko več počivala. Moram še danes skočit v trgovino, da si kupim magnezijeve tablete. Aha, zredila sem se pa okrog 1,5kg.
Trebuščke imate vse luškane, so pa zelo različnih velikosti.
IZVIRNO SPOROČILO: tane
mng, ni nobenega pravila katera ga ureja...tista, ki ima čas in ki zna tako, da ti kar...ker se dostikrat pozabi pa je potem treba za nazaj ful iskat
Nekako smo se dogovorile, da seznam ureja malaMravljica nekje ob petkih oz. koncih tedna, zato, da se vse ne pomeša in da nimamo celih strani seznamov. Rekle pa smo, da bi podatke za seznam malo odebelile ali pobarvale v postu, da se lepše vidijo.
ninasiki, vem da ti kupuješ voziček Jane. Zdaj bo nekaj časa v Pikapolonici v akciji, za člane kluba Pikapolonica. Sicer pride še zmeraj dražje kot na o baba, samo je pa verjetno lažje, če so slučajno kakšne reklamacije. Jaz se še zmeraj nisem odločila kaj bom naredila. Se bom julija ukvarjala s tem.
Naslednji pregled in MF imam pa 11.6. Lep dan!