malaMravljica, FUL ti hvala za vse te koristne informacije...saj jaz tud še ne bom kupila zdaj nekak do 7 meseca počakam, ampak sem pa rekla mojemu zadnjič, da je zdaj treba raziskat pa še to, če bi lsučajno jaz morala kaj prej v porodnišnico (upam, da ne) da bo on vsaj vedel kaj in kje nabavt.
za kengurujček pa sem se rano včeri pogovarajala s frendico, ki ima 3mesece starega in razmišljata o nakupu slinga, oz baby wrap itd. ampak za njih je zdaj čist prevroče, ker je bejbi dobesedno nate privezan pol si pa predstavljaj že zdaj je vroče, kaj šele bo tako, da v bistvu to bolj za naše bebike pride v poštev. za njiju pa bolj kengurujček, sem ravno včeraj v mestu eno videla ki je imela tega babybjorn. Jaz močno razmišljam, da bi si ga kar sama zašila, sem tule na RR in pa tud na netu našla kroje in navodila...angleščina mi namreč ni problem, nemščina pa ufff, si včasih pomagam z altavisto babel translate.
ČEŠNJE, jaz imam zaenkrat dobro taščo inj tasta se ful nič ne vmešavata in sta kar kul, in zdaj ko sem noseča naju še bolj razvajata z raznimi priboljški kot napr. včeri sta nama prinesla češnje iz Primorske, ki so že ful dobre...jaz sem tud čist nora na njih, ampak v LJ je pa cena res ubitačna si raje zrezke kupim, sorči kot pa za kilo češenj dat 10EUR saj še malo pa bodo ceneje, kot domače jagode.
Bušiji, teli naši veliki in majhni bušiji ter prsike...ali si ve že kaj mažete, jaz že kar, da ne bo strij, čeprav se mi včasih ne da...
Vozički, včeraj sem bila v mestu na kavici in čveku in sem imela čas opazovat vozičke, od Bugabooja, pa celo enega Jane sem videla, največ pa je Quinnyev, pa nekaj Peg perego, pa se mi zdi, da bom kar pri Jane ostala...no, zdaj ga mora še moj
videt, pol pa če mu ne bo všeč ga moram pa prepričat, da mu bo
Spanje, kako pa spanje vas že kaj motijo bušiji, mene počasi moti predvsem na kavču pred TV ne najdem udobne pozicije, ta frendica zelo svetuje blazino za dojenčke in mame, ki jo lahko zdaj uporabljamo za spanje potem pa za dojenje in otročka.