Čer!
Da se po dolgem času še jaz malo javim. Sicer vas redno berem, ampak pisat se mi pa pol kar ne da. Ampak se bom res od sedaj naprej poskušala večkrat uključevat v debato in kaj pametnega povedat, ok?
Pri nas so dnevi kar pestri, ravno odvajamo Izo od plenic in nam gre super
. Kar naenkrat smo se odločili, da bomo namesto pleničke dali gor spodnje hlačke, čez pa oblekico, da se lahko hitro sleče in nam gre super.Danes je bila cel dan suha, hlačke si povleče kar sama dol. Fino, da ne bomo imeli oktobra dveh v pleničkah.
Glede imena za drugega otročka sva z možem čisto složna(vsaj pri imenu za punčko). Če bo držala napoved Pušenjaka in bomo res dobili še eno punčko, ji bo ime Zara, ker mi gre lepo skupaj z imenom Iza. Če bo pa slučajno fantek, smo pa v škripcih, ker nama ni nič všeč. No, meni se dopade Lovro, mojemu pa ne.
Upam, da nam v sredo na MF povejo dokončno kaj pričakujemo in se potem odločimo za ime.
malaMravljica- verjamem, da ti je Bugaboo všeč, ker enostavno je super voziček. Tudi jaz sem ga imela sedaj ugledanega, ampak me je mož prepričal, da je voziček od Ize še čisto ok in bomo imeli kar tega. Imamo pa Traxxa Jaguarja 3. Ga je mož že zglancal in je res kot nov. Za marelo bomo pa kasneje verjetno kupili Buggsterja ali kaj podobnega.
brcike- No, tole naše drugo dete je čisto drugačno od Ize, vsaj po brcah. Iza je bila bolj mirna v trebuhu, na UZ je vedno spala pa tudi njene brce so bile nežne. Tud zdej je bolj nežna pupi. Ta drugo dete je pa precej bolj živahno, zelo pogosto in močno brca, tako, da se vidi že na zunaj, če gledaš v trebuh. Se prav premika.
glede bolnišk- jaz sem bila v prvi nosečnosti na bolniški od petega meseca dalje in nisem imela nikoli kontrole. Sem pa v odločbi imela napisano, da lahko hodim le k zdravniku. Seveda se nisem čisto držala in sem kdaj tudi kam šla, res pa da bolj poredko. Ponavadi sem izkoristila tiste dneve, ko sem imela pregled pri G. in potem lutala okoli cel dan.
To nosečnost bom pa verjetno delala bolj kot ne do konca, ker itak delam samo po 4 ure, koristim možnost polovičnega del. časa do otrokovega 3. leta starosti.
Še kaj hotla povedat? Zdej se me pa ne boste znebile.
Ah, o kilah raje ne bi, mislim, da sem se zredila že ene 5 kil
. Sej ni čudno, ko pa imam tak apetit kot volk. Mi pa neverjetno paše sadje- od lubenic, jagod, češenj. Ma, ni da ni, pa sladoled.
Sem se prvič zredila malo čez 20 kil pa sem jih potem lepo spravila počasi dol. Sicer z malo truda, ampak so šle. Zdaj po drugem porodu bom pa tudi šla po treh mesecih v fitnes in upam, da pridobim vsaj približno postavo nazaj.
Dost me mate, lahko noč.