IZVIRNO SPOROČILO: LINDI
JAAAAAAAAAAA februarka,jaz sem za,da se pozanimaš kako je s tem,kdaj hodijo okrog,od katere do katere ure in ali vse dneve,pa kakšne so sankcije....ker upam,da bom na materinsko šolo lahko šla....
pa po mojem druge tudi zanima,če že imaš to možnost
,ej kje ti kupiš lubenice,ker vidim,da jih imaš zelo rada,jaz imam srečo in vedno naletim na zanič brez prave barve in okusa,pa jih imim ful rada
bom mal vprašala, upam da bom dobla kej odgovorov

morm it enkrat na sprehod do njih in se narest mal tko, bogico ki nikamor ne more

na materinsko šolo sem pa jaz lani normalno hodila, dajte nehat, saj to je tko v ZD, nimajo kaj! pa kaj so nori??

Saj to je moj otrok, to je priprava na porod, ne pa da greš v kino ali kaj podobnega

mi2 vem, da ko sva mela MŠ sva šla mal prej od doma in še na hit kam skočila, v trgovino ali kam, da če bi kdo prišel, bi pač doma rekli, da mava MŠ

jaz si s tem sploh nisem belila glave, sem mislila da edino takrat lahko kam grem
Glede lubenic mam pa očitno srečo, ker vedno dobim kar sladko in dobro

sem jo pa 1x kupila pri enmu ki prodaja sadje sredi ene ulice (tako, samo sadje) pa zadnjič v Sparu. Mmm, pol si jo morm spet mal narezat, da bojo ledvička delala
Joj, sem prejle dobre pol ure samo igrače pospravljala po tleh

to morš met res voljo in čas, drugače ne gre... moj križ

sem hotla še mal pomest pa prah pobrisat, pa ne gre še... morva z

mal počit, potem pa spet mal na delo da bo 1 teden mir s prahom...
Malamravljica, si predstavljaš da boš pri vsaki uganila kaj nosimo pod srcem?

To bi blo nekaj, a?