michelle, ma kolk si smesna s to izjavo, me tolk nasmejis vedno. Sploh nisem vedla, da sem nekaj tacga napisala dopoldne.
ninasiki, ma ne, nic nisem zamerla al pa kaj tacga, saj si cisto resnico napisala. Jaz sem pol sam hotla napisat, da ta zmeden stirinozec ni plod nasega solanja, ker pac prejle nisem nic napisala, da smo ga dobili na tko nesrecen nacin. A ves, njegovi starsi so ga nabavli, ko naju ni bilo in pol sva midva prisla sredi noci po parih dnevih s sejma nazaj domu in sva hotla spoznat tega psa. Ej, je lajal k nor, jaz sem sam hitro po stopnicah v stanovanje sla, moj ga je hotu pa videt, ker moj je tok ponosn, da je takoj prijatu z vsakih psom, ..
in pol je spoznal tega psa, k ga je najprej skor ugriznu. Moj se je dal na vse stiri, da se je spustu na njegov nivo, to pomeni, da se mu priblizas, ta klepec ga je pa skor sausnu, se se vedno temu smejimo ves. Sedaj mogoce tudi Michelle razume mojo jutranjo izjavo
michelle, dej mal udihni pa prespi, pa dopovej si, da mogoce jutri se kaj bolj ugodnega vidis. S temi vozicki je kar kriza ja, ker isces prfektnega in pol ne ves kaj bi. Jaz gledam bugabooja, sam ima tolk ubitacno ceno, da ga ze nekaj mesecev sam gledam. Ko sem mojemu najprej omenila ceno je reku, da dojencek se nima izpita in mu ne kupujeva avta, sam pol so sodelavci mal pomagal in jaz sem mu razlozila, da on se ne spozna na zadeve, da vozki so tolk dragi. Saj ga bova nabavla, sam ne mislim dat vec kot 750 eur, upam pa na 700, sam men je to tolk dosti za vozicek. Je pa res, da sem do sedaj full gledala, da za vsako rec dobim res ugodno ceno, bom pa za vozek to razliko sedaj sfrckala.
priprave na porod: ma mogoce se vam zdi da pretiravam, sam jaz sem prepricana da tudi psiha veliko pripomore k nezakompliciranem porodu in zato mislim naredit vse kar se da, da bom sla v porodnisnico cim bolj sproscena. Saj gre lahko pol tudi vse narobe, sam jaz ne razmisljam tako. Se bom pa itak tudi na eno protibolecinsko zadevo prijavla, pa vzamem pol ce bo treba. Do PDP imam se 9 tednov in zaenkrat sem se total skulirana, upam,da tako tudi ostane.