Oj!
Uspelo mi je spet malo urediti seznam in upam, da sem dodala vse, ki so še napisale svoje podatke.
Včeraj smo šli popoldne na sprehod in sem nečakinjo staro 2 leti malo nesla, pa se je izkazalo za neumno potezo. Zvečer se mi je pojavil neki roza izcedek, ampak samo malo, danes je pa že boljše, tako da nisem niti šla k zdravniku.
Danes pa sem začela čisto zares čutiti, da sem noseča. Cel dan mi je že obupno slabo
Ko sem prišla domov sem malo jedla, pa je bilo mogoče pol ure boljše, zdaj pa mi je spet slabo. Najbolj pa mi je smešno, da sladkarij ne morem niti videti, ker do sedaj mislim, da ni minil niti en dan, da ne bi vsaj nekaj sladkega pojedla. Danes mi je sodelavka dala neke kekse, pa sem enega komaj pojedla. Sicer vem, da bom morala to slabost pač preživeti, saj nisem edina, ampak v službi mi je res muka cel dan sedet na stolu, pa še nič pametnega nimamo za delat (recesija). Pa bo že, samo da bo vse ok, ostalo bom že potrpela. Paše pa vseeno, če lahko malo pojamraš tu
Glede vozičkov sta meni ful všeč Peg perego skate in Quinny Buzz 4. Samo meni se zdi, da je to grozno drago. Tašča je sicer včeraj rekla, da nama bo dala nekaj keša za voziček, ampak je to še vseeno dosti. No, pa saj bomo videli, treba it še malo gledat po trgovinah, se včasih najde kaj dobrega malo ceneje.
Aja, da ne pozabim dobrodošli
ninasiki in karmen b!