'jutro
lenika83
želim ti srečo na pregledu, da bi bilo vse ok.
Bom pa veselo prebrala potem tvoje poročanje, ker naj bi imela jaz PDP 1 dan za tvojim-torej 25.10....
jaz sem bila na 1. pregledu 10.3., ko sem bila noseča 7t2d, pa je rekla G, da je celotna ''slika'' manjša kot naj bi bila za mojo nosečnost... da pa to ne pomeni da je kaj narobe, srčka še ni mogla najt, in ko je že skoraj zaključila z vaginalnim UZ, je obrnila tisto palico in rekla, ne ne, saj je tukaj nekaj... in obrnila monitor do mene...in res sem videla eno pikico, ki se drži stene vrečke in nekaj utripa (čeprav tam na monitorju se res vse trese....), vem pa še iz 1
, da je srček pri otroku v začetku ful velik....
(no, tako se jaz tolažim, da je vse ok, in mislim pozitivno)
mi je pa na slikici spodaj pisalo 11,7 mm, sedaj pa ne vem, kaj je bilo to izmerjeno. Verjetno vrečka...
G je rekla, da počakamo in bomo videli.
Drugače pa sem šla na ta pregled predčasno, ker sem imela že 2x rjavi izcedek, enkrat malenkost tudi rdečega... letela sem na urgenco, tista G mi je povedala enako, da je še prezgodaj, da bi mi kaj konkretnejšega rekla...
Včeraj se mi je ta izcedek spet pojavil
, bolečin HB nimam, prsi me še vedno lepo bolijo
, tako da ne paničarim brez veze.
Itak nimam kaj.
Ko bi vedela, kaj bom zadnjič na pregledu na urgensi slišala, sploh ne bi šla.
Ker izcedek je itak izginil, bolečin ni bilo, jaz sem pa odšla domov samo še bolj zaskrbljena, ker se pač ni še ''prav videlo''.
Mar bi počakala na svoj redni pregled v 10. tednu, ko se bi pa res moglo videt...
Je pa res nekaj, pa bi rada slišala vaše mnenje...
Doma imamo 3-letnika in jaz ob vikendih še vedno na moč čistim, pospravljam,... od 5. zjutraj, ko me prebudi naš
pa do večera. Saj veste, cunje, kosilo, pomit, posesat, pobrisat,... včasih še malo dvignit in pocarkljat
... in sem včeraj prvič sploh pomislila, da kaj pa če se meni ta izcedek pojavi zaradi tega, ker sem čez vikend preveč aktivna?
ker je bil izcedek prejšnji vikend in ta, vedno recimo po končani ''čistilni akciji''....
( jaz se tolažim s tem).
Nisem šla danes spet na urgenco, ker mi itak nima kaj. Proti naravi itak ne moremo...
Rekla je G da pridem nazaj če bi krvavela ( kar pa pomeni kri in ne rjavo,ne)...
bomo vidli, jaz upam da je bilo res vse skupaj pregzodaj, da bi se VSE lepo videlo...
Danes sem torej
polnih 8 tednov ( če je seveda vse OK)
Pa ne zamerite ker sem se razpisala...