no, dela sem v seznam res vlozila par ur. Ta urejevalnik na rr za kaj takega ni ne vem kaj ali pa ga samo jaz ne znam pravilno uporabljat. In pol ko je bilo narejeno, sem videla, da nekaj zadevc ni cist tip top, ma to popravimo naslednji teden, ok.
Sicer pa je seznam ukraden od Septembrk
saj ne bodo jezne. Jih vcasih berem, ker tukaj sem med prvimi, tam pa med zadnjimi in pol dobim tam nove informacije, kaj me caka in kaj se trenutno dogaja pri meni. In sem videla kako pregledno imajo, pa sem se pri nas tako naredila. Ni bila moja ideja.
Mene je vceraj precej bolel trebuh, se zvecer v postelji, danes je pa ze dobro. Danes imam en dan cist na off, nic ne bom delala. In ker se tako veselim prvih premikov, sem bila zvecer in sedaj zjutraj cisto mirno v postelji in imela roko na trebuhu. Danes se mi je celo zazdelo, da nekaj cutim, nekako kot bi v trebuhu nastali eni precej veliki mehurcki in sli gor, ene parkrat sem to cutila. Se upala, da je to dojencek, ma ne vem, po moje je bilo kaj drugega in sem le z veliko domisljije prisla na idejo, da je to premikanje dojencka. Ah, saj bo kmalu, se par tednov im bo mali/a norel/a v trebuhu. Se pa res veselim tega.
Pa se mojo kilazo pohvalim. Zjutraj sem na 54,0 kg. Pred nosecnostjo sem bila na cca. 54,5. Torej sem obdrzala prejsnje stanje, ceprav je res, da sem se vmes shujsala za 3 kg in sem jih pol nazaj dobila, ko so slabosti nehale.
Se enih 5 ur in moj ljubi bo nazaj. Je bil od srede na sluzbeni poti, se ze veselim, da ne bom vec sama. Ja, sedaj veste od kje mi je bilo tolko casa za seznam