writing-img

RE: Mars, Noel ali Noa(h)??

clock-img

22.01.2009, 08:51

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Čez en mesec pričakujemo drugega fantka. Prvemu je ime Žiga, sedaj pa se moj dragi "brani" slovenskih, (po njegovo) staromodnih, prepogostih.... imen in mi je predlagal naslednja:
Mars,
Noel ali
Noa oz. Noah.

Vam je katero všeč? Jaz sem v totalni dilemi in ne vem kaj in kakouser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image , sej se vidva malo hecata, a ne??

clock-img

22.01.2009, 09:43

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

obup vsi trije (za premajhnio Slovenijo)... vztrajaj pri svojem imenu,.... Žiga za prvorojenca je bilo full lepo ime... naj bo sedaj kaj podobnega

clock-img

22.01.2009, 10:11

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Mi imamo Noah-a.user posted image

clock-img

22.01.2009, 10:15

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Tudi meni ni nobeno od teh imen všeč. Mislim, kaj ste z Marsa padli, da vam pridejo taka imena na pamet?

clock-img

22.01.2009, 10:17

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Noah.. to mi je tak lepo ime..

Moj je sicer Patrick, obvezno s črko C... Pa moram posebej razlagati, da je treba C vpisati, ja in? Se ne sekiram za to....

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

22.01.2009, 11:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Mi imamo Noah-a.user posted image

ja že, samo v živite v drugi okolici. Tam je prav lepo, za sem je pa user posted image

clock-img

22.01.2009, 11:35

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Moj je sicer Patrick, obvezno s črko C... Pa moram posebej razlagati, da je treba C vpisati, ja in? Se ne sekiram za to....

ČE SE NE sekiraš je super..Recimo na plesnih vajah kamor je hodil mali je prišla mamica in vehementno sporočila to je nikola s c - jem  , priimek pa ne bom komentirala. No in za učiteljico in otroke je ostal nikolascjem.

clock-img

22.01.2009, 11:48

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

mars ziher....ker se drugi težko izgovarjo ...pa celo življenje bo mogo črkovat drugim svoje ime...lp

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

22.01.2009, 13:01

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Meni pa nobeno ni neki grozno. Res da tudi mene recimo Mars najprej spomni na planet in čokoladico, pa kaj zato! Sej te tudi Zala lahko na vodo, Zara na trgovino, Maja na čebelo, Filip na miša in smokije, Ajda na žito,... Mislim, ni imena, ki ne bi imel neko asociacijo!
Noel se mi tudi zdi še kar primeren za Slovenijo, ker se izgovori tako, kot se napiše. Noah mi je všečno, samo moraš po moje potem skos tist h povdarjat.

clock-img

22.01.2009, 13:55

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Meni pa nobeno ni neki grozno. Res da tudi mene recimo Mars najprej spomni na planet in čokoladico, pa kaj zato! Sej te tudi Zala lahko na vodo, Zara na trgovino, Maja na čebelo, Filip na miša in smokije, Ajda na žito,... Mislim, ni imena, ki ne bi imel neko asociacijo!
Noel se mi tudi zdi še kar primeren za Slovenijo, ker se izgovori tako, kot se napiše. Noah mi je všečno, samo moraš po moje potem skos tist h povdarjat.

To je pa lepo napisano.

za Volgo! Kakšno vezo ima ime z okolico?

clock-img

22.01.2009, 13:56

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Nobeno od teh mi ni všeč, še najmanj pa Mars. Še nisem slišala, da bi bilo komu tako ime, tudi v drugih državah ne,...

clock-img

22.01.2009, 16:10

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Noel in Noahuser posted image sta mi všeč, Mars pa neuser posted image

clock-img

22.01.2009, 21:20

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: end1

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

To je pa lepo napisano.

za Volgo! Kakšno vezo ima ime z okolico?

Ja no, po moje Noah bolj sede v neko agleško govorečo okolje. En Franci ali Štefan pa bolj v podalpsko govoreče okolje. Se tebi ne zdi? Ali pa recimo Ping Pong: pri nas zveni smešno, na Kitajskem pa prav obijačno. Tako sem mislila.

clock-img

22.01.2009, 21:21

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mars mi tudi slučajno ni všeč, Noel in Noah sta pa čist ok.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

22.01.2009, 21:22

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

ČE SE NE sekiraš je super..Recimo na plesnih vajah kamor je hodil mali je prišla mamica in vehementno sporočila to je nikola s c - jem  , priimek pa ne bom komentirala. No in za učiteljico in otroke je ostal nikolascjem.

user posted image user posted image user posted image
Sem se vsaj vredu nasmejala. Mami je uspelo iz lepega imena naredit celo kolobocijouser posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

22.01.2009, 21:31

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Osebno mi ni nobeno prevec vsec, se posebej ne v kombinaciji z Zigo.

Sicer pa ceprav je Mars najveckrat asociacija na cokolado, ime samo v bistvu pomeni 'bog vojne'.

clock-img

22.01.2009, 21:37

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Čez en mesec pričakujemo drugega fantka. Prvemu je ime Žiga, sedaj pa se moj dragi "brani" slovenskih, (po njegovo) staromodnih, prepogostih.... imen in mi je predlagal naslednja:
Mars,
Noel ali
Noa oz. Noah.

Vam je katero všeč? Jaz sem v totalni dilemi in ne vem kaj in kakouser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image , sej se vidva malo hecata, a ne??

user posted image user posted image user posted image

tudi moja reakcija, ko sem prebrala imena je bila taka:user posted image

Dajte no otrokom normalna imena, ki jih Slovenci lahko napišemo in izgovorimo!
Žiga je krasno ime, zakaj ne bi imel tudi bratec normalnega slo. imena?

clock-img

22.01.2009, 21:41

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Čisto nobeno mi ni všeč

Men tut ne!

clock-img

23.01.2009, 10:53

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Mars? Upam, da se hecaš!

sina Noe - ta (OZ. Noa mu je ime)  pa je dobil Boris Novković in meni je to ime user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

30.01.2009, 15:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Noah - pogumni prerok user posted image to mi je ok. samo Mars - rimski bog vojne, pozitivno indeed.. user posted image

kaj pa Jon? to ni ravno slovensko ime (da bo tvoj mož zadovoljen), Jon in Žiga se pa tudi ne sliši slabo user posted image kaj pravi tvoj mož na Jona?

clock-img

31.01.2009, 23:06

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Mogoče Pluton?

Premalo človeško, raje Saturn user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem