IZVIRNO SPOROČILO: netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
OK, še zadnjič fočkanje za Trojane - kot sem jaz sledila, jih je kar nekaj odpovedalo. Predlagam da Trojane prestavimo na sezono izven viroz.
Če ste pa za kako mini srečanje, se lahko pa v četrtek v LJ dobimo.
prestavimo za en teden, sej neki je blo že govora otem
tilen ima pa ene čudne pikice po telesu, take male flekece...sploh ne vem kako nej opišem......bomo vidli kaj bo jutri
kaj pa če ste kljub temu preboleli 6. bolezen v kakšni bolj blagi obliki?
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic
Dobro jutro!
Evo da se vam mal javim.
Snega mamo za izvoz! Ceste so baje fuč! Mene na Trojane ne bo!
Včeraj je prišla Iris iz zimovanja, naučila se je smučat, je čisto navdušena. bila je 2. na tekmovanje v svoji skupin! Pridna! Zdaj ji mormo kupit smučke pravi!
Mene pa nekaj zanima. Pravi ena da če te pošljejo v razvojno, da si lahko podaljšaš porodniško za 3 mesece. Je to res? Pravi, da naj poskusim, ker je naš bolj lenček, ker še ne stoji samostojno in ker se ne obrača tko pogosto?
Men se zdi to mal smešno!!?
čak čak... Da bi že zdaj stal samostojno je pa res mal smešno...
aha, sedaj sem prebrala da si se zatipkala.
Pa čestitke Iris za smučanje!
flower 
Ne vem zakaj bi se ti tko zbujala. Meni se je Jan tut pred kratkim mal več zbujal sam je trajalo samo kakšne 14 dni.
mirjam jaz sem z mesom kar zgodaj začela. Tko da po mojem lahko poskusiš... Z mlečnimi izdelki pa sva začela sedaj. Zaenkrat ni nobene reakcije.
HD tvoja kali me je pa prov nasmejala na slikci. Kaj češ, pada pač na starejše.

Luštna sta pa itak oba z Aleksandrom.
mojcek naš je že lepo sedel sedaj pa ga spet nekaj zanaša. Kr pade na stran.

Tko da
ilatic js mislem da ni nič zato če še ne sedi samostojno. Pač eni prej, eni mal kasnej...
glugluglu upam da ti dragega ne bo zamedlo in da vas končno pride mal pogledat.
lavita ja verjetno je tvoja pupa prebolela 6. bolezen. Mi smo jo tudi imeli in nismo šli nič h P. Smo imeli isto kot si ti opisala, le da je bila vročina nekoliko višja (39). Sem samo na sistemackem povedala in je napisala v kartoteko...
In ne, ne dobiš nobenih zdravil. Preprosto mine. In tudi nalezljiva ni več ko se enkrat naredijo flekci. Nalezljiva je samo ko ima vročino. Dobijo pa jo lahko otroci od 3 meseca pa do 3 leta.
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
živjo!
pogrešala me ni niti ena... lepo!
nč novga, vse po starem, belo je kot vsepovsod...
gremo malo ven, izkoristit belino.
Lp
veš, zdej ne upamo več pisat kje je ta pa kje je ona in to k se jih je tolk odločilo zapustiti forum. In niti natančno ne vemo katera je še z nami in katera ne več... Mislim da je v tem štos...
mojcek čaj imamo mi gozdni sadeži. Ga še kar pije. V primerjavi s prej ko nobenega ni maral.
ksenci mi smo tut dali že fazo baba baba skozi. Zdej smo pa prišli na gaga gaga.
blacky super da si se vrnila! Lej jaz predlagam tako. Da lepo objaviš zadnje sezname ki jih imaš. In vsaka pogleda zase in če je kaj za dodati ti pošlje na ZS. Da ti ne bo treba res tolko brati za nazaj.. Se strinjaš? In ostale seveda?
Tko. Prebrala sem vas. Še en kup

vam pošljem za vse bolančkane!