Spali smo fajn. Včeraj popoldan pa smo imeli spet eno malo in še zadnje praznovanje Nejcovega rd.
Prišla je cela moja familija. Nejcu so prinesli darilo za rd, pa torto so mu spekli. Ostali so do 23h, Nejc je zaspal šele ob 21.30 in posledično temu danes ni šel v vrtec, ker se ni mogel vstat. Groza!!! In ga imam zdaj doma.
Današnje tehtanje - spet sem šla gor, tak da se zaenkrat črtam s seznama mačk, ker mi to ne gre. Ta januar me je čist zdrmal s temi praznovanji in skoraj vsak teden smo imeli torto, jaz pa ji itak ne morem rečt ne. Tak da se bom spravla na seznam, ko se mi volja spet povrne. Ker zdaj vem, kaj bo, ko se bliža pust in prihajajo še krofi.
Pust - danes sem dobila Leclercov katalog, imajo tud lepe kostumčke, tak da bom jaz verjetno kar tam kupila za oba.
Pranje - vsak dan en stroj, mogoče kak dan ne, tak da nekje 6 strojev na teden.
Populis, ja, jaz sem tud včeraj opazla, da je Zrnec shujšal. Ja, to pa delo nočno vstajanje zaradi

.

Sigurno je priden možek.
Btw. krasni fotkici Lare!
Rebeca, vauuuuuu, kakšne očke!!!
Majuska, kaki cukerček je Aleksander. Kakšne črne očke!!!
Očke - naša ima zeleno rjave, tak da mislim, da še to ni dokončna barva.
Lasje - se še ful spreminja barva. Vaši še imajo zadaj pleško, tisti, ki so jo imeli kot novorojenčki?
Ilatic, bravo!!!
Mojcek, ta film, ko si ga gledala, je ta z Angelino?? Midva sva včeraj gledala Hit and Run, tak brezvezen film, da dol padeš. Res nikakvi! Škoda časa!
Inigo

!
Flower, čestitke za minus kile!!!
3jeMi, nič ti ne čakaj, da bo moj "lover" kaj zrasel, ker je itak moj in ti ga ne dam!!! Jaz mam rada mlajše.

Itak pa je samo 3 leta mlajši od mene.
Ampak ta zgodba pa je scary, mater, kot bi se zgodovina ponovila. Kaj pri Deji je voznik tud pobegnil?? Pa nikakor ne misli, da nas moriš s tem tukaj. Ta forum ni samo za veselje, je tudi za delitev žalosti in skrbi. Drži se danes!
Osa3, mi imamo stajico že od 3m dalje, jo veliko uporabljam.
Grem dat cote prat. Seznam mačk objavim malo kasneje, če še katera javi kile.