Danes zjutraj je šel mož z Nejcem k P in je dobil Tobrex kapljice in mazilo za očke, tak da mu moram zdaj s tem rihtat. Drugač pa ima Teja rahlo vnete, ni še tak hudo. Pozabla pa sem možu naročit, naj vpraša P, če lahko Tobrex dajem tudi Teji.
Je katera že dobila Tobrex kapljice za naše julijčke??? Rebeca, jaz tudi slike dajem gor preko slikomata. Tam izberem prvo kodo v prvi vrstici in pri velikosti izberem za spletne strani in e-pošto. Na shrani.si, pa nimam pojma.
Neboglasnica, vsa polomljena se zbudiš in kriviš pilates!??!?!? Ja, ja, ja, saj vse vemo, kaj si včeraj zvečer počela.

Nič ni pilates kriv.
Mirjam, zimskih počitnic pri nas ne bo. Ne smučam, pa recesija je.
Changeling - zdaj pa moram res hitro it film dol potegnit.
Ksenci - kile bi morala še javit, kolk jih imaš zdaj, da te lahko dam na seznam.
Hujšanje - vidim, da večina sploh ne javlja svojih kg in nič ne sodelujejo pri tem seznamu. Če vam ni, povejte, da tiste zbrišem.
Metuljcek, kaj se pritožuješ nad zgodnjo uro?!?! Glede na to, kaj si vse porihtala in kolk si bla aktivna, te ta ura niti ni tako zelo vrgla. Jaz bi kot zombi sedela 2 uri in pila kavo, da pridem k sebi. Ne pa da bi tak letala po bajti.
Glede zagovora pa imam mentor prav. Nisi računala na birokracijo??? Pri nas od vloge do zaključka preteče najmanj 9m, torej v tem času lahko spravim kandidata najhitreje do zagovora, pa še to je zgolj čudež. Kdaj pa si dala vlogo v referatu?
Ooooo,
levinja, lepo, da si se oglasila, si nas grdo zanemarila zadnje dni.