evo da se vam malo javim.
Mi smo bli danes v Laškem in smo uživali ter se nakopali na polno. Jan je ful užival. Sem pa ful v zaostanku z branjem tako da vas bom samo preletela...
zimska super da si se nam javila. Pa daj, večkrat kaj napiši kako sta kaj z Lanom.
bastian osem zobkov. Uau!! Priden tvoj mali frajerček! In super za vrtec!
IZVIRNO SPOROČILO: netki
sam danes je bil pa res krasen dan....tud midva sva bla zunaj 3 ure me tolk noge bolijo
aja, pa srečala sva dzaniko in jana
midva sva pa srečala netki pa Tilna.
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
matr flower..teb pa tale dieta res dobr gre! sam jst se ločevalne nebi mogla držat..sploh sadni dan
jaz sem tut že enkrat uspešno šla skozi ločevalno dieto. Sedaj pa nebi več zdržala sadnega dneva. Ni šans.
netki jaz pa mislim da so na slikci Tilen, Zarja in Matic. Mam prav?? Rebeca ne ne, ni Jan. Me smo se samo na cesti srečale z vozičkom.

o uganla sem. In to predno sem prišla do tvojega posta da ne bo pomote.
rebeca jaz bi se raje opravičila Žigatu da si ga imela za punco.
metuljcek ja netki je doma iz hribov, nad zagorjem. Sam ima pa mamo v Trbovljah če se ne motim in Žigata v vrtcu tko da je večkrat tukaj... In seveda, 4.4. se vidimo!
mirjam zelo žalostna zgodba o sodelavcu.

In boga sinčka.
mojcej me veseli da ste vsi ok. Javi se nam večkrat!
flower za rdečo ritko je najbolje sudocrem krema ki jo kupiš v lekarni. Pa tudi draga ni... Drugače pa nekateri tudi s kamilicami spirajo...
evo, sem vas preletela na hitro. Upam da nisem kaj pomembnega izpustila. Če pa sem me pa prosim opomnite.