IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
Upam, da do 9.6. dobim 7-ico, da mi ne bo treba več v službo
lejla, a ti beres moje misli? No, jaz imam le malce drug datum zacrtan ... 10 dni kasneje kot ti ... zelja je pa identicna!

Uf, kako super bi bil kaksen milijoncek ... noro, noro! Imam ze sto idej, kaj vse bi naredila z njim

(No, tud, ce bi zadela malo vec kot 5 evrov, bi bil ze prima uspeh ... LOL!)
IZVIRNO SPOROČILO: lex
hd a je numizmatik? jaz sem filatelist, samo na klubu že tak dolgo niso vidli, da bodo verjetno izdali že znamko s mojo sliko s podnapisom wanted
Najdete me pod mizo!
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
A tale smajli je za "****a se mi"? Jaz ga prilepim za LOL.
ne ni sam smešn mi je blo.
Tale smajli
bi bil za ****a se mi.
Ouki douki, got it
O,
nika, WB! Pa vse dobro tebi in tvojemu malcku. In se kaj se javi, prav?
Tinky, thanks za odgovore glede mlekca in GH. Pravis, da si z uvajanjem zacela pred dvema mes. .... no, potem imamo mi se fuuul casa, da se takole skoordiniramo - jaz sem namrec zacela pred pol meseca.
neboglasnica, pa odgovor: "Mogoce!" je vendar odlicen! Da bi rekel: "Ja," je pa kar mal utopicno pricakovat, a ne? Se posebej, ce je uletel na koncu filma ... ce bi ga gledala skupaj, bi ga mogoce tolk omehcalo, da bi verjel v take "pravljice

"
O,
zvezdica, ku-kuc! Recept za otrocka spravit ven: obiranje jagod, hoja po stopnicah, en ali dva sluka ricinusovega olja & useph je tu - druzina se poveca na 1, 2, 3.
rebeca, ja, na tisti strani je ful dobrih ikonic/smejkotov/animacij, ampak meni se nikoli ne da brskat in jih poiskat

Glede filma: se zelo priporocam, ce bos nasla naslov ... bi ga gledala .... Daj, amgar na ZS mi se 1x poslji obnovo vsebine, morda nama ga potem uspe izbrskat. Koliko je pa star? Cca?

Kva ga pihnes, ej! Jaz sem misnla fučka, da ne bo pomote .. anglisti pa ze nismo taksni packi, no