IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
aja..dodajam da me lahko brezskrbi raztrgate ker itak spet ne bi izpadlo kot je bilo mišljeno..,tako pač je

z zobmi te bom raztrgala
babe, tak je - smo pač različni karakterji! Ene se sekirajo, druge se ne... Jaz tud ne pokomentiram vsega, ampak to še ne pomeni, da mi gre pri enem ušesu not (ok, v tem primeru očesu

) in pri drugem ven. Valda, da vse želimo, da so vsi zdravi, da smo vse vesele ob kakšni dobri novici in tak naprej... Jaz recimo dosti komentiram mojemu, ja veš, tista pa tista ima pa to pa to, pa od tiste tamali je bil revček v bolnici, od ene pupa sploh noče jest revica, ena je preveč zrasla kot bi smela ampak so se hvalabogu zmotli v merjenju, en fantek je bruhal, pri enih so vsi doma zboleli, kak more bit to grozno, tista ko je bla na DD ni smela bit tu gor, ker je imela probleme z očmi,...itd.
Pač tak je, jaz mislim na vas tudi offline

moj pa je itak na tekočem
Je pa res, da se prileže (vsaj za dušo), če kdaj katera pojamra tu gor in da vidiš da ne naleti na gluha ušesa, se strinjam
blacky.
Jaz pa tud ne kuham zamere, če mi pač katera ne odgovori al pa če ne komentira. Ene komentirajo eno, druge drugo, tretje nič. Ne mormo bit vse za vse