writing-img

RE: če mogoče kdo gleda

clock-img

23.01.2009, 22:07

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Starši določamo s čim pride v stik otrok, vsaj večinoma, zato pamet v roke in TV na smetišče user posted image !

mi nimamo tvja, pa vseeno poznamo vse, kar se vrti na televiziji. trenutno iščemo Ben10 uro user posted image

------------------------
Jaz sem najprej trobla, da nimam denarja za raznorazne bedarije. sedaj sem, po moje user posted image , pametnejša- kar naravnost rečem, tega ti ne rabiš, ker je bedarija. Pa pravi, kaj pa on in on pa lahko imajo? Pa pravim, ja oni lahko, ker jim starši dovolijo, jaz pa mislim, da to ni dobro zate. Je na koncu relativno pomirjen, zaenkrat user posted image .
Kaj je to sploh za eno čudo- Ben10?!

ROŽICA

clock-img

23.01.2009, 22:09

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Starši določamo s čim pride v stik otrok, vsaj večinoma, zato pamet v roke in TV na smetišče user posted image !

mi nimamo tvja, pa vseeno poznamo vse, kar se vrti na televiziji. trenutno iščemo Ben10 uro user posted image

------------------------
Jaz sem najprej trobla, da nimam denarja za raznorazne bedarije. sedaj sem, po moje user posted image , pametnejša- kar naravnost rečem, tega ti ne rabiš, ker je bedarija. Pa pravi, kaj pa on in on pa lahko imajo? Pa pravim, ja oni lahko, ker jim starši dovolijo, jaz pa mislim, da to ni dobro zate. Je na koncu relativno pomirjen, zaenkrat user posted image .
Kaj je to sploh za eno čudo- Ben10?!

En fantek Ben, ki ima uro, s katero se lahko spremeni v 10 različnih...menda. Risanka, igrice, pa še kaj verjetno. Popularna zadeva za šest-letnike pač.

clock-img

23.01.2009, 22:10

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Bi pa vseeno dodala, da so dostikrat te oddaje prav zanmive, ker so tematske - torej ne nabijajo samo turbofolka in Wernerja, ampak prestavljajo različne dejavnosti (ples, domača obrt, tuje pisave, tuji jeziki, poklici, glasbila itd.), tako da zna biti kar zanimivo (enkrat je ena Kitajka pela eno slo narodno pesemuser posted image ). Saške in Wernerja se iz te oddaje niti ne spomnim, se pa spomnim 6pack čukurja, pa Alye, pa še marsikaterega drugega slo pevca.

In kaj? To otroke (0-6 let) blazno fascinira al kaj? user posted image

Ne, jih ne - a sem kje napisala, da jih  Hotela sem samo povedati,, da nis vse tako grozno, kot nekatere, ki očitno te oddaje sploh ne gledate, po njej tako vehamentno pljuvate. Naša dva mulca pa v bistvu sploh ne šljivita tv-ja, če dam na Na zdravje - kapiš user posted image

< Sporočilo je popravil nejcko -- 23.1.2009 22:11:02 >

clock-img

23.01.2009, 22:14

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Bi pa vseeno dodala, da so dostikrat te oddaje prav zanmive, ker so tematske - torej ne nabijajo samo turbofolka in Wernerja, ampak prestavljajo različne dejavnosti (ples, domača obrt, tuje pisave, tuji jeziki, poklici, glasbila itd.), tako da zna biti kar zanimivo (enkrat je ena Kitajka pela eno slo narodno pesemuser posted image ). Saške in Wernerja se iz te oddaje niti ne spomnim, se pa spomnim 6pack čukurja, pa Alye, pa še marsikaterega drugega slo pevca.

In kaj? To otroke (0-6 let) blazno fascinira al kaj? user posted image

Ne, jih ne - a sem kje napisala, da jih  Hotela sem samo povedati,, da nis vse tako grozno, kot nekatere, ki očitno te oddaje sploh ne gledate, po njej tako vehamentno pljuvate. Naša dva mulca pa v bistvu sploh ne šljivita tv-ja, če dam na Na zdravje - kapiš user posted image

Ja no, beseda je bila o tem, kako je turbo folk goveja muzka kul in če je ne poslušaš, si fin in kako otroci nekaterih poblaznelo migajo na to muzko. Ker drugače nisem razumela, zakaj si pisala opis celotne oddaje, ker o tem ni bilo govora v bistvu. Ampak, O.K., hvala, ker si me razvestlila, od zdaj naprej si jo bom obvezno snemala, da si naredim arhiv, me ljudski običaji, pa gasilci, pa ne vem kaj še vse, blazno zanimajo user posted image

clock-img

23.01.2009, 22:37

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ja no, beseda je bila o tem, kako je turbo folk goveja muzka kul in če je ne poslušaš, si fin in kako otroci nekaterih poblaznelo migajo na to muzko. Ker drugače nisem razumela, zakaj si pisala opis celotne oddaje, ker o tem ni bilo govora v bistvu. Ampak, O.K., hvala, ker si me razvestlila, od zdaj naprej si jo bom obvezno snemala, da si naredim arhiv, me ljudski običaji, pa gasilci, pa ne vem kaj še vse, blazno zanimajo user posted image

Idi frituser posted image

Jaz sem se pa tako trudila razjasniti vam obzorjauser posted image

user posted image

clock-img

23.01.2009, 22:47

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

in super/bed/...menov.

Bat...menov...user posted image

Vem, vem .. ampak vec ali manj so itak vsi bad, a niso? Razen super truper spesl winxic, ki meni kar pritisk dvignejo, tako so mi zoprne.

clock-img

23.01.2009, 22:49

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz bi gledala oddajo o obicajih, ce bi bila brez gdc. Jasne in narodnozabavnih vlozkov.

Da pa v vrtcu se "nalezejo" svasta, mi je pa znano. Ampak se vedno lahko nadomestis nevscno z vsecnim oz kvalitetnejsim user posted image  

clock-img

23.01.2009, 23:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.01.2009, 08:50

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Ej, kjava, a si ti kje blizu doma? Predvidevam, da veš od kje je puncica...torej če si blizu nje s tudi nekako blizu meneuser posted image

Za punčico sem včeraj zvedela, ti si mi bližje. Samo ena vas naju ločuje user posted image

clock-img

24.01.2009, 09:10

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Joj, men je mali dva mesca težil, da hoče met batmansko uro in jaz sprašujem po vseh štacunah, pa me vsi debelo gledajo, kaj je to. Dokler nisem mamice njegovega sovrtičkarja vprašala, kje so to zadevo dobili in mi je pojasnila, da gre za Ben10 (wtf je to user posted image ), ne za batmana user posted image  in da so jo dobili na e-bayu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.01.2009, 15:13

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Ej, kjava, a si ti kje blizu doma? Predvidevam, da veš od kje je puncica...torej če si blizu nje s tudi nekako blizu meneuser posted image

Za punčico sem včeraj zvedela, ti si mi bližje. Samo ena vas naju ločuje user posted image

o, porkaduš, očitno ti veš več o meni, kot jaz o tebiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

24.01.2009, 15:36

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Sem hujš kot BB, ha user posted image

clock-img

24.01.2009, 15:40

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

sem opazila, ja.user posted image Sem pa že na eni drugi temi mal sklepala, da bi se znali poznat, ker si nekaj tako napisala.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

24.01.2009, 17:39

clock-img

Volga

pencil-img

9346

in super/bed/...menov.

Bat...menov...user posted image

Vem, vem .. ampak vec ali manj so itak vsi bad, a niso? Razen super truper spesl winxic, ki meni kar pritisk dvignejo, tako so mi zoprne.

nasprotno, vsi so dobri, pozitivni junaki, ker se bojujejo proti zlu.

Ben 10 ure pa imajo v Mulerju bojda, moram pogledat.

clock-img

24.01.2009, 19:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ben10 je pri nas zakon, pa Samurai Jack, tudi Na zdravje je bila včasih. O Romihu pa ne vem nič. V bistvu mi je vseeno, kdo vodi oddajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni