IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Pri nas je vse okej, danes se je tud Nias zbudil z polnim noskom. Ampak ni hudega, par dni, pa bo pri obeh boljse.
Me pa zanima, ce tud pri vas malcki kr vse kose z kroznika naenkrat v usta tlacijo? To sem sedaj opazila pri Dinu. Mu narezem kaksno sadje, pa naenkrat pol manjka. Seveda pogledam kam je nesel, in ima vse stlaceno v ustih, da mu kr tece ob strani ven. Danes pri zajtrku ista zgodba z kruhom. ne vem od kod mu ta ideja...
Najprej

da preženejo prehlad!
Anžej tud včasih tako je, da si kar baše en košček za drugim - sploh kadar gre za sadje, pa sir tud tko močno obožuje, ostalo je lepo. Ne vem, a mu je tko dobro, pa se boji, da bo še kdo drug vzel?
Ajvy kolk je lepo prebrat, kako sta se Tarja in Tisa ujeli!
gurtna je pa tak trak oz. pas, ki ga zategneš... Ne znam ravn najbolš razložit. Recimo tole:
Kar se pa dojenja tiče, se pa 100% strinjam s tabo - se potrudiš, vse daš od sebe, ampak če ne gre, ne gre... Škoda, ampak se nima smisla grizt, se da tud z dodatkom lepo preživet, pa vsaj otroček je sit in zadovoljen!
ulla krasno vam gre! Pa da je Neo tko priden...

Le kaj še nas čaka?
Super, da ste sonček izkoristli, le kdaj nas spet mal pogreje...

Prov vleče se že tole sranje od vremena!
tejči
za pomivalni stroj, jst si ne predstavljam več življenja brez njega!
O, kako lepo, Larisa je že prava mojstrica - še malo pa bo sama dala prat! In kako lepo ti je vse razložila, kako je v vrtcu!

Anžej je pa res mojster sesanja, še tepih dvigne in spodaj posesa. Posnemalček!

Pa kar naprej bi v spalnico "ajat" hodu, kar pomeni, da se uleže in pokrije ravno za 2 sekundi, potem pa radio prižge, pa luči na obeh omaricah...

Pa predale vse zapre, morš prov prste pazit, ko kaj ven jemlješ, da jih ne fašeš... Lump v glavnem!
baja ne govori o občutku krivde zarad bolniške, se čist isto počutim, čeprov me na srečo počasi mineva! Najprej naši

in zdravje, pol pa vse ostalo!
anja upam, da si se uspela kaj naspati. Pa

da bo imel Tilen čim manj težav z vrtcem.
zvesta super za nočko - tudi pri nas je bila superca! Zdaj naj ti pa informcije kar tečejo v možgančke!