mogoce Ula na tak nacin "prebavlja" novo situacijo,
ja definitivno je povezano, pa to je, k je čez dan tolk tečna in se sam dere za vsak drek in meče ob tla in sploh se je ne da v red spravit, pa se ji pomoje pol sanja kej od tega

k včeri pa dons je pa bla pa čez dan boljš, bolj umirjena in to, pa je spala tud boljš pol....bomo vidla kak bo dons
Aljaž pomagal, saj je rekel, da sama ni mogla, k ni videlauser posted image
ulla in kapica nič vam ne zavidam tele neprespane noči

eh, ti ne veš ka je fajn
a dito še kr tko matra....revca....morm rečt da ula jo je pa dobr odnesla...sam smo bli res pridni in se strogo izogibali vsega, kar bi lohk blo problematično...zdej pa ji počas dajem vse za jest, zaenkrat ni nč narobe...
šit ulla, in kak so pol dobli alkoholni flumaster dol?
kolkr se spomnem, je kr trajalo ena dva mesca

počasi je šlo, pa zdravnik je to dol spravlu, doma so sam z nekim milom umivali, zdravnik je pa z nevemčim še zravn....groza uglavnem...
Joooj, jst si pa res ne predstavljam, da bi vidve, kapica in Ajvy, ne bile mamice!!!

sj si tud nisem nikol znala sebe predstavljat kot mamo...pa niti želela si nisem otrok

prov mim mi je blo....nisem sploh mela blage veze, kaj si nej začnem z njimi

pa k nisem glih neko nežno, čustveno in rahločutno bitje, sem bla prepričana da bi pogrnila na celi črti ( no, sej to še zmeri lohk

)...pol me je pa zagrablo, tolk sm si želela met otroke, sam se mi je zdelo nefer do njih...kaj bom pa z njimi

no, zdej se mi pa zdi, da kr gre...da nism glih totalna katastrofa

čeprov....to bom lohk čez 30 let rekla
Ulla....Neo je pa res luštkan....pa rad papca , a ne???
se mu vid, a ne

pol kile dobiva tedensko

patronažno kap skor vsakič, k ga stehta
želodc me boli