Oooooo, čvekice!!!
Jst mam pa eno malo abstinenčno krizo - od našega mulčka. Prejšnji teden sva bla skoz skupi, zdej je šel pa spet v varstvo (itak da je komi čakal, je kar odbrzel mimo babi k Nejcu), mene pa mal krivda gloda, da sem doma, pa bi bla lohk skupi. Posledično sem se vrgla v čiščenje kuhinjskih omaric in me je že zvilo... Se že tolčem po glavi!!!
baja kakšen krasen tigrček!!!
IZVIRNO SPOROČILO: baja*
evo še eno prigodo o naši trmi: bog ne daj, da mu samo pogledaš v krožnik, ko je - strogo prepovedano! kaj šele, da mu nekaj štoraš po krožničku, takoj neha jest
in včeraj zjutraj mu naredim gris in mu hočem malo kakava gor posipat pa ni pustil, je valda htel SAM in sem rekla da ne (ker je zadnjič, ko nisem gledla cel kakav okol obrnil in vse streso v krožniček
) in je zabrisal krožnik na tla in to s tako silo, da ga je zlomil
plastičnega... Tak da... lahko vam samo povem, da jaz tud ful ploskam zadnje dni
saj bo.... faza, ne?
hm, pa tak priden fantek je bil...
pa še eno malo bolj smešno: Rene se vedno potolaži s tem, da pravi bo-bo (npr. bo bo babi prišla itd.) in zadnjič se tuširam pa me mali tja dol pogleda pa reče niiiiii (luleka), se malo zamisli in reče: bo bo

Ta je pa dobra!!! Ja, sej Anžej je tud zadnič k meni v kopalnico uletu in se čudu, kazu
luli pa naredu
ni-ni. Kako čudno!!! Pol je pa na wc hotu -
kaku je reku (jst koza sem ga kr oblečenga posadila, ker ponavadi v tistem času ne sračka), je reku
bisou, sm mu dala wc papir in se je obrisal, pol je pa reku
tko. Plenica pa polna!
Sicer je pa Rene še vedno priden fantek - saj vidiš, da majo zdejle vsi to sitkasto fazo!
tejči se mi je kar zdel, da pojma ni mel, kaj je bleknu! Taki pač so včasih. Uf kako drži - tud odpuščat je treba! Je težko, ampak ful fajn.

Jaaa, pa glede jeze do naših otročkov se tud strinjam. Sem mojmu sicer rekla, da se sprašujem, kako bi blo, če bi bla onadva skupi cel dan...

Sej je prov, da je strog, samo na miren način fuuuuuul več dosežeš - ste mi ve vse s svojimi prigodami to potrdile!
Škoda za soboto... No, pa saj ste sonček vseeno izkoristli, to je pa tud važno!!!
Ja, Anžej si poje
Linga-aja-muca gaja- kuza-pa-tece-kikiki! In ploska. Pa Žiga žaga poje žaga, rompompom kladivo, sam si njegove izvedbe nisem čist točen zapomnila.

Aja pa refren al kar kol že je od Mačka Murija, ki v bistvu nima besedila (
na-na-naj...).
zvesta
Ja to je bil hud psihičen napor + vse kar se ti je še od prej nabralo. Edino prav, da si si vzela čas za vas tri in le privoščite si dopust, po mojem je to tisto edino pravo, kar zdejle potrebujete!!!
Iiiiii, kolk fletkan krokodil! Ker to pač je, če se je on tko odloču!
Ajvy fajn, da ste vsi doma,
won hepi femili! No, da vsaj moža ne boli preveč. Pa, da si ti bolš!
Ja, za poroko je v bistvu vse zrihtan, dogovorjen... Zdej itak hodva na tiste priprave na zakon - včeri je predavov moj sodelavc, ki ma tri otroke.

Mi je blo ful hecen, ker ga oba poznava, njegov ta srednji sin je tok star kot midva... Ampak je blo fino - bl kot v soboto, ko je bil zdravnik, čeprov je blo kar ok (bi me bolj zanimalo, če še ne bi mela otrok!). Zdej naju čaka še dvojna doza ta vikend ki prihaja.
Dobiš vabilo, sam glej, da pridete vsi!
Naslednji pregled - morfologijo že

- mam dons teden (2.3.). Madonca mi hitro mineva ta

, sam ti grozni krči me tolk dajejo, drugač pa od kar mi ni več slabo skor ne vem, da sem noseča. No, pa jasno brcike, te so pa tko al tko zakon!!!
Kar se pustnih šem tiče so men za te tamale preprosti kostumčki (da jih čim manj ovirajo, sploh čutjo) fajn, pa po obrazu se mi jih tud ne zdi fajn mazat. Tko mal že, sam ne po celem obrazu. Če ni ne vem kolk našemlejna, ji komot kakšen srček al pa rožico (Anžeja

) narišeš na lička.
Madonca mam dons za povedat...
Aja
corfu in pes...
Mi mamo koker španjelko, stara je bla že precej - 13 let, ko se nam je pridružu Anžej, na začetku ga je kar ignorirala, dobesedno čez njega gledala, zdej sta pa ta najbolša prijatla. Anžej jo boža, objema, tud brcne na žalost, pa kar nosu bi jo rad, sam je pretežka.

Čez dan ko je sama (npr. mojadva v službi, jst pa še prej v šoli) je načeloma zunaj (vrt + pokrita terasa, na kateri je kavč) in to itak ni problema. Jo pa zdej dosti puščata notr, v kuhinji in tud ni problemov (občasno mal popraska steno pod klopjo

, mogoče iz užaljenosti???).
Vpraši še kej, če te zanima, bom z veseljem še pisala o svoji kosmati pasji princesi!!!