Tako...še malo za nazaj...
IZAK:...VSE NAJBOLJŠE
in pa današnji slavljenk
i DITA..
LARISA..
.
VSE NAJBOLJŠE vsem VELIKO ZDRAVJA...ZDRAVJA IN ŠE EN KOŠ ZDRAVJA.....
Rumba...no, hvala da si me malo potolažla....men se zdi da se Tarja samo doma dojenčkasto obnaša...sva pa tut ugotovila vzrok, sva predabitirala...in sedaj je mnogo bolje...sam ne vem kaj bomo še s kahlico nardili...ker se jo boji...odkar je tako težko kakala...in je povezala bolečino s kahlico...in jo živi boh ne psravi tja...se jtut ne vztrajam....ker nima smisla....
Češnca...res je tako...da zdaj prihaja čas ko bo treba delati vse na dva...tudi pozornost..in to da morda ne moreš biti z Anžejem..začni že sedaj sprejemati...tako je ....
Glede zdravstva ne bom zgubljala besed....res ne ...
Veš da stiskamo pesti za Anžeja.....
Bačko..kako ste.-....nič se ne javljaš...dejmo kak report napisat...kako se rihtate....
Glede noska...ti je že Ulla odgovorila...no,...Tisi sem jst čistila noska vsakič pred dojenjem....res....sm bila zelo vztrajna....ker je bila bogica...pa itka je fiziološka tvoja najboljš prjatlca dokler otročki ne začnejo orenk z noska ven pihat...
Vav...a Žani gre že tako fino brez pleničke...bravo ŽAna....
Ulla...o s.h.i.t....temu pa še dopust ne moreš rečt.....
Huda slikice...kolk je Neo že velik....o meri...a že sedi...Tisa nič še ne....sej imamo razvojno 14.07. komaj čakam ,da mi še kej več pokažejo.....sem se pa odločla če bo imelak kae močne izjave --- mi je zadnjič kolegica rekla ,ko je bla v razvojni, da je njenemu otročku rekla...ko ima ta vzorec..in niti še ne drži glave dobr...da je na pol invalid...

sem rekla,d ače bo nesramna...da bom kar šla ven...takih ne umnosti ne bom poslušala..ker mi ni treba...
Zvesta...lepo da si se javla...res bi se lahko malo bolj redno..sej enga kilometrskega čtiva glih ni..tko da ni kej dost dela s sodelovanjem
Ste v redu???
Kapica ...vav...fino si dojila...bravo.....a Nias že vse papca....
KAko ste kaj...vroče a ne???
Si našla mleko....a ha ...sem prebrala...
Glede otekline...je enkrat ena od februarčič rekla da obstaja tut ena kremo s katero mažeš zatrdlino...imajo jo pa v lekarni.....
Sanek.....kako ste'???Fotomaterial.....
Siskamiska...kaj dogaja????
Freycha..joj..oprost..ampak si me nasmejala s tema dvema post-om...prvi tak spevem..me je ponesel nazaj v preteklost..pol pa tisti z bruhanjem..matr me je vrgel nazaj v realnost...res je kako čas hitro mineva...res...noro....včasih se mi je zdelo da gre hitro...zdej ko imam otroke..se mi pa zdi da gre še hitreje...