writing-img

RE: maxi cosi mura 3 kolesnik

clock-img

24.02.2009, 08:21

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: ančula

Ja, sej to je že rakica26 priprela, vendar nisem to mislila. Kaj pa ko je otrok prevelik za v tako vrečo? Mislila sem bolj na tole (glej link):

user posted image
To je sicer od Peg perega voziček, ampak ima tole za noge. Sej mogoče kompliciram, ne vem. Morda tiste, ki ga imate,mi lahko bolj svetujete. Hvala.

Tebe bolj muči, kaj bo naslednje leto -> če ti samo povem, da če bi pod točko razno želela mojega otroka pri 1letu spravit v tole vrečo, ali da bi mu tole zapenjala, ga kratko malo kap in vse udeležence, ki bi bili v radiju 1km, bi zelo bolela ušesa od joka in kričanja, prav tako bi mu uspelo tole vrečo strgati prej kot v 60sekundah.
Jaz sem na Buzzu imela footmuff-a  in ko je otrok to prerastel sem ga prodala. Otrok pri enem letu pa je lepo v kombinezončku, tako da so te vreče povsem odveč.

clock-img

24.02.2009, 12:20

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

če ti samo povem, da če bi pod točko razno želela mojega otroka pri 1letu spravit v tole vrečo, ali da bi mu tole zapenjala, ga kratko malo kap in vse udeležence, ki bi bili v radiju 1km, bi zelo bolela ušesa od joka in kričanja, prav tako bi mu uspelo tole vrečo strgati prej kot v 60sekundah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si me pa nasmejala.

Footmuff je zakon! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

05.04.2009, 13:24

clock-img

tanja040

pencil-img

123

Zanima me, če katera prodaja trdo košaro za muro 3, črne barve????

Prišel je čas! Tudi midva bova zibala :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem