IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pinko1
Ta velika kolesa lahko pri sestavljanju enostavno odstranis pa sestavi se zelo zelo enostavno in gre tudi v majhne avtomobile. Tako da...
Me zanima kako zadovoljne boste ob prvem dežju ali ob prvi naglici, ko boste mogle kolesa razmontirat, pa še voziček
, pa pol še otroka v lupinico dajat in pripenjat, pa dete se bo drlo ko sraka, iz riti vam bo dol teklo
A ti ga imaš Hope? Ob tvojem komentarju človek pomisli, da si ga vsaj mesec ali dva uporabljala in ga zaradi njegove strašanske neuporabnosti prodala. Jaz ga čist kamot spravim v svoj avto, ki nima ravno velikega prtljažnika, celo v cliota je šel, brez, da bi ga bilo treba kakorkoli razšraufat ali da bi mi zaradi kakršnekoli naglice moralo še z riti teči
Sicer pa se je tudi meni, ko sem ga prvič videla, zdel grd, medtem ko se mi zdaj, ko ga imam že slabo leto, zdijo grdi vsi drugi vozički. In hudo nepraktični - od tega, da otroci sedijo 20 cm nad asfaltom, ko mamice kofetkajo, jih lahko mali gledajo kvečjemu v noge pod mizo, starši morajo nardit že skoraj stojo na glavi, da dosežejo

in tako dalje in tako naprej.
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Ta dva Stokke-ja sta mi še kar všeč, drugače se mi pa zdi neumno dat 1000 in več € samo zato da izpadeš ultra fancy.
Mogoče si ga pa ljudje kupjo zato k jim je všeč
.
Mislm....a bi si mogli kupt enga k jim je grd, sam zato da folk ne bo reku da se majo za fancy
A verjameš, B., da sem že večkrat pomislila, da bi si pa mi morali res omislit enga gršega, ker se po vseh teh mesecih, ko se šetam z njim po našem zahojenem mestecu, za nami še vedno obrača še bolj zahojen folk in bulji in komentira. Pa prav ne morš verjet.