cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: steklenicke avent

clock-img

02.02.2009, 16:57

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Aventove stekleničke puščajo samo takrat, ko ne ujameš dobro navoja. Jaz jih vedno privijem tako: pokrovček najprej počasi zavrtiš v drugo smer (kot bi ga hotela odviti), da zaslišiš klik, potem pa ga normalno zaviješ v pravo smer, dobro priviješ, pa je OK. Če naredim tako, mi nič ne pušča user posted image .

Sprobano, pa ne velja, sem pa ugotovila da mi največje probleme dela oni cucelj-nastavek, ki se da regulirat pretok.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

02.02.2009, 17:17

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

jaz sem tudi vse sprobavala..ampak res vse..že to, da sem vsakič vse obrisla predno sm zašraufala!! pa so mi skoz puščale..mah..sej nima veze! pač nisem bila zadvoljna z njimi!! od mama flaška pa mi še enkrat ni spustila!! pa še podenj gre stran,,,sploh priročno;))

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

clock-img

02.02.2009, 19:15

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Aventove stekleničke puščajo samo takrat, ko ne ujameš dobro navoja. Jaz jih vedno privijem tako: pokrovček najprej počasi zavrtiš v drugo smer (kot bi ga hotela odviti), da zaslišiš klik, potem pa ga normalno zaviješ v pravo smer, dobro priviješ, pa je OK. Če naredim tako, mi nič ne pušča user posted image .

Sprobano, pa ne velja, sem pa ugotovila da mi največje probleme dela oni cucelj-nastavek, ki se da regulirat pretok.

Jaz tudi s tem cucljem nimam problemov.

Že 20 mesecev uporabljamo Aventove stekleničke, pa nimamo z njimi prav nobenega problema .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem