cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009-6. del

clock-img

09.02.2009, 21:05

clock-img

baki

pencil-img

3242

kje pa je sunny....

clock-img

09.02.2009, 21:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: baki

majchy....ti si pa res pridna s temi seznami in navijanjem. ko bo vsega konc bi si zaslužla nagrado.a gremo pol na drug forum,mislim ce bomo odprle novegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

hvalauser posted image dokler ne rodi zadnja februarčica ,bomo na tem forumu potem se bomo pa skupi preselile

clock-img

09.02.2009, 21:14

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Timy, Zorica, Vandame in BarbaraGS - user posted image  za preglede

Baki in Vesnazaver - srečno jutri! user posted image user posted image user posted image

Možek od Birdy - hvala za slikice vaše najmlajše lepotičke in pozdravi Brdy tudi v mojem imenu.

clock-img

09.02.2009, 21:17

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla!
kaj zdaj punce,a polna luna na vas ne deluje?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.02.2009, 21:20

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

ampak ti dojencki so vsi takooooooooo lepi :) upam, da bo tudi nasa tako lusna in zdrava :)

nocko vsem

clock-img

09.02.2009, 21:22

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Čer! Kako smo? Jst sem mela prjatlco na obisku, še prej pa tatu...

birdy-možek, hvala za slikice! Kak cukr! user posted image   Pa čestitke tudi tebi, da si blažen med pupami! user posted image  user posted image user posted image user posted image
Vsem k ste mele preglede, čestitam! user posted image user posted image user posted image

balonchy je crknu računalnik, vas pa vse pozdravlja! user posted image

katjusa vas tudi lepo pozdravlja, sta oba OK. user posted image

Sam ta lunca nič ne pomaga al kako? user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:30

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Sunny - ma katera luna pa sploh mora bit - ta puhna al ta prazna. Al krajci ne valjajo? Teh pregovorov od lune jaz ne poznam. Kaj pravijo none, katira luna mora bit?

clock-img

09.02.2009, 21:32

clock-img

baki

pencil-img

3242

hay sunny....nč nebo iz te lune.več sreče prihodnjič.sem pa mislila da bo navaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:34

clock-img

baki

pencil-img

3242

maksi...polna ..polna

clock-img

09.02.2009, 21:35

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

maksi, puhna more bit...Sicer pa ma vpliv še kak dan bolj pole...user posted image   Tolažba...user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:36

clock-img

baki

pencil-img

3242

ne vem kaj bi .a bi šla ležat ,al bi jedla, al bi .........mal sem nervozna k ne vem kaj bo jutr reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:37

clock-img

boma2

pencil-img

1930

dober večer user posted image in mamice... :)

Vidim, da ste čist aktivne... :)

Imate kej novičk od shuke?

boma2 :)

clock-img

09.02.2009, 21:38

clock-img

boma2

pencil-img

1930

ne vem kaj bi .a bi šla ležat ,al bi jedla, al bi .........mal sem nervozna k ne vem kaj bo jutr reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo držali pesti zate, da ti bo lažjeuser posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:38

clock-img

baki

pencil-img

3242

sunny ...vpliv ma2dni prej,pa 2dni pol

clock-img

09.02.2009, 21:39

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Baki, Sunny - če pa ima vpliv 2 dni prej in pole, potem pa je še cajt. Si akr mislim, da bo treba jutri spet same čestitke pisat. user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:39

clock-img

baki

pencil-img

3242

hvala boma.saj vem da bom v mislih z vami

< Sporočilo je popravil baki -- 9.2.2009 21:41:31 >

clock-img

09.02.2009, 21:40

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy....ti si pa res pridna s temi seznami in navijanjem. ko bo vsega konc bi si zaslužla nagrado.a gremo pol na drug forum,mislim ce bomo odprle novegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

hvalauser posted image dokler ne rodi zadnja februarčica ,bomo na tem forumu potem se bomo pa skupi preselile

se strinjam.... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no jaz vas pa zapuščam za danes....jutri srečno vsem na pregledih.......me tok vse boli da grem kar vodoravno.....se tipkamo jutri....nočko

clock-img

clock-img

boma2

pencil-img

1930

hvala boma.saj vem da boste v mislih  z mano

bomo tko držal pesti, da ne boš čist nič nervozna

clock-img

09.02.2009, 21:41

clock-img

boma2

pencil-img

1930

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in srečno jutri za vse, ki greste na pregled in tiste ki boste rodile... :)user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:43

clock-img

baki

pencil-img

3242

zej pa grem nevem pa ze mal počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč.tipkam zjutraj

clock-img

09.02.2009, 21:46

clock-img

Anonimen

a grete že vse spat

clock-img

09.02.2009, 21:49

clock-img

Anonimen

jz pa sploh ne morm it se sam premetavam pol, zutrej sm vstala ob 5 zj da sm se vštimala pa pod tuš pa tamalo zbudit pa inhalacije ji naštimat k ma bronhitis pol da sva jo od mojga mamic dostavla pa na pregled se je pa cel dopoldne zavleklo, zej pa tud ne morm zaspat pa sploh ne vem zakaj

clock-img

09.02.2009, 21:49

clock-img

baki

pencil-img

3242

ka pa naj me rit tk boli ko mi pritiska tk da nemorem več sedet

clock-img

09.02.2009, 21:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

jz pa sploh ne morm it se sam premetavam pol, zutrej sm vstala ob 5 zj da sm se vštimala pa pod tuš pa tamalo zbudit pa inhalacije ji naštimat k ma bronhitis pol da sva jo od mojga mamic dostavla pa na pregled se je pa cel dopoldne zavleklo, zej pa tud ne morm zaspat pa sploh ne vem zakaj

mal čudna beseda sam se nism mogla spomnt druge peljala bi blo precej lepše

pa ve kaj ste kej počele

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem