pozdravljene punce
vidim, da ste bile kar pridne ta teden, par novih februarčkov/ic smo dobili...ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM...seveda pa tudi tiste, ki še pričakujete, držimo pesti za vse...
moja sestra je bila tako pridna in vam sporočila, da smo dobili lepotičko Lio...kot sem že pisala je bil napovedan CR, 10.02. ob 7-ih zjutraj smo prišli v P, malo pred osmo sem šla na CTG in še par formalnosti v triažni, nakar gor v 1.nadstropje, britje, klistir (ni bilo tako hudo s klistirjem kot sem pričakovala), moj je bil dve sobi stran od mene tako, da sva se na hodniku "dobivala", okoli devete ure smo šli v porodno, kjer so me še enkrat dali na CTG in očistili trebuščka, razne sestre so ves čas hodile notri, nato je prišel dr. Pušenjak in rekel, da me bo on operiral, kar sem bila zelo vesela, bolj se je bližalo, da moram iti, bolj me je bilo strah in pomalo tudi panika grabila, 9.15 oz. 9.20 sem šla v operacijsko sobo, zaspala v šusu, 9.35 pa je naša miška prišla na svet, težka 3450g in velika točno polovico metra (50 cm), odpeljali so jo h očkatu, ki je čakal v porodni, jo oskrbeli in nato je bil očka skoraj eno uro z njo, dokler niso mene oskrbeli, ko so me peljali po hodniku na intenzivno so me zbudili ravno toliko, da sem objela in dala ljupčka mali lepotički, nato me je pa spet zmanjkalo. na intenzivni je bilo zelo depresivno vzdušje, ko sem šla v navadno sobo je bilo takoj bolje, prvih 3 dni sem imela Lio večkrat dnevno po par ur, četrti dan le čez dan, zadnji dan pa tudi ponoči...tako so naju spustili tudi en dan prej domov, v soboto ob 12-ih smo bili že doma...
Lia je sicer pridna, podnevi se zbuja le toliko, da jo previjem in nahranim, proti večeru je tudi budna kakšno uro, ponoči pa ne spi cca. dve uri in takrat na veliko žura...tako da tudi midva ne spiva...drugače imamo vnetega učka in smo dobili mazilo zanj...smo malo bogi...
mene še spodaj malo peče nad šivi, v petek mi jih pride patronažna pobrati, upam, da se bom kmalu pocajtala, da bom lahko skrbela za našo miško...
toliko za zdaj...
lp, naia