writing-img

RE: Februarčice 2009-6. del

clock-img

03.02.2009, 08:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Pa še tole, piše, da ne samo ukinitev citrusov kot sadeža, ampak se je potrebno izogibati tudi vseh sokov narejenih iz citrusov. In kaj je moj najljubši sok - pomarančni sok, cedevita - okus pomaranče ali grenivke, pa tudi limoneuser posted image

se podpišem......baje tudi bonbonov ne smešuser posted image

Bonbonovuser posted image  To pa že res meji na katastrofo

to je meni sestra rekla.......pa sem jo samo pisano pogledalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:25

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ma jst bom vse spotoma...naše mame so tud vse jedla pa smo zrastl v normalne večinoma nealergene ljudi....user posted image

ja k pravjo da je kravji mlek premočen za dojenčke,moj čist znori in govori da so ob njemu gor zrasli pa so vsi živi

clock-img

03.02.2009, 08:25

clock-img

timy

pencil-img

846

majchy, claud se absolutno strinjam user posted image user posted image user posted image  Ko jaz svoji mami razlagam kaj in kako se kar  prime za glavo. In vedno reče, to nisem jaz nič delala, to nisem jaz nič vedlauser posted image  

clock-img

03.02.2009, 08:27

clock-img

timy

pencil-img

846

Ma jst bom vse spotoma...naše mame so tud vse jedla pa smo zrastl v normalne večinoma nealergene ljudi....user posted image

ja k pravjo da je kravji mlek premočen za dojenčke,moj čist znori in govori da so ob njemu gor zrasli pa so vsi živi

Se strinjam z njim, pravijo, da je kravje mleko le za teličke in da ni primerno ne za človeške in ne za ostale živalske mladiče. Jaz pa sem s kravjim mlekom gor spravila dva čisto nebogljena, še slepa, mačja mladiča. Zdaj pa sta ogromna mačkonauser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ja pa učasih ni bilo UZ pa je bilo vse ok,zdej pa samo da user posted image  ni po jusu ti že paniko naganjajo

clock-img

03.02.2009, 08:28

clock-img

claud

pencil-img

4036

timy sj to kar zdj vse v revijah pišejo  je že taka skrajnost če bi to vse upoštevu... bi rabu posebi šolo narest za to da maš lohk otrokauser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Se strinjam z njim, pravijo, da je kravje mleko le za teličke in da ni primerno ne za človeške in ne za ostale živalske mladiče. Jaz pa sem s kravjim mlekom gor spravila dva čisto nebogljena, še slepa, mačja mladiča. Zdaj pa sta ogromna mačkonauser posted image

moja tašča ne pije druzga mleka k tega k ji ga ena s kmetije vsako jutro prinese-pa ženščini nič ne fali

clock-img

03.02.2009, 08:29

clock-img

timy

pencil-img

846

ja pa učasih ni bilo UZ pa je bilo vse ok,zdej pa samo da user posted image  ni po jusu ti že paniko naganjajo

Moja stara mama se kar za glavo drži, sploh ne more verjeti, koliko stvari se da že zdaj videt. Po eni strani dobro, po drugi pa tako kot si rekla, otročiček malo odstopa od njihove lestvice, pa je že cela štalauser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:30

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no evo en kozarec mleka za vseuser posted image  user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:30

clock-img

timy

pencil-img

846

timy sj to kar zdj vse v revijah pišejo  je že taka skrajnost če bi to vse upoštevu... bi rabu posebi šolo narest za to da maš lohk otrokauser posted image

Ja, in najbolj hecno je, da včasih v zelo podobnih revijah, npr. novorojenček in moj malček, pišejo stvari, ki se med sabo izključujejo. Čemu potem verjeti?

clock-img

03.02.2009, 08:31

clock-img

timy

pencil-img

846

no evo en kozarec mleka za vseuser posted image  user posted image

Hvala lepa, meni fuul pašeuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Moja stara mama se kar za glavo drži, sploh ne more verjeti, koliko stvari se da že zdaj videt. Po eni strani dobro, po drugi pa tako kot si rekla, otročiček malo odstopa od njihove lestvice, pa je že cela štalauser posted image

ja jaz sem skenslala g-to k mi je rekla da ima naša pupa zastoj rasti....je šla babnica na privat in sem jo zamenjala ker mene tkole ne bojo  več strašiliuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:33

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz si grem pa kakav skuhat-iz mercatorjevega mleka-upam da ne bom umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:33

clock-img

claud

pencil-img

4036

Men piše sam še 2 dnevauser posted image user posted image user posted image Ampak sam pišeuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:34

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Men piše sam še 2 dnevauser posted image user posted image user posted image Ampak sam pišeuser posted image

boš po moje tko kt ajvy....prav na hitrco nam jo boš pobrisala v puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:35

clock-img

spps

pencil-img

14046

opa-kak je lepo videtuser posted image ,saj veliko več kot 2 dni pa tud ne bouser posted image

a je katera februarčica na nov v P?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.02.2009, 08:35

clock-img

timy

pencil-img

846

ja jaz sem skenslala g-to k mi je rekla da ima naša pupa zastoj rasti....je šla babnica na privat in sem jo zamenjala ker mene tkole ne bojo  več strašiliuser posted image

Groza ja, si ne morem predstavljati, kako si se počutila. Še najbolj smešno pa se mi je zdelo, da je imela tvoja pupa težo čisto po merilihuser posted image  Pri Strahovi sem bila jaz na NS. Saj je bila vredu, samo mi je rekla, da je naše dete fuul malo in da zaostaja po tednih. me je kar prestrašila. Sem povedala svoji g., ki me je hb takoj potolažila, da je dete čisto dovolj veliko. No, kasneje se je izkazalo, da je celo večje.

clock-img

03.02.2009, 08:36

clock-img

claud

pencil-img

4036

Timy-ja pa v vsaki drugi reviji se članki ponavljajo, tko da brez veze....

Majchy--držim pesti da ti rata mleko popit pa pridt nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:36

clock-img

timy

pencil-img

846

jaz si grem pa kakav skuhat-iz mercatorjevega mleka-upam da ne bom umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vedno uporabljam mercatorjevo mleko, pa sem še vedno tuuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:37

clock-img

timy

pencil-img

846

Kak fajn, meni piše še 5 dniuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:38

clock-img

timy

pencil-img

846

Punce jaz vas zapuščam, ker me ati pelje v trgovino ( grem v Mercator po mleko)user posted image  Fajn bodite!

clock-img

03.02.2009, 08:38

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: spps

opa-kak je lepo videtuser posted image ,saj veliko več kot 2 dni pa tud ne bouser posted image

a je katera februarčica na nov v P?

Pomoje pa bo več k 2 dni....user posted image
Na novo? hm...mislm da trenutno ne...v četrtek gre enauser posted image

Tole čakanje kr ubija...

Sm prej mojga v službo klicala-me je sam zanimal če je pršu do službe...pa so sodelavci zadi že upil pa mal manj k da nazdravlal da gremo rodituser posted image user posted image user posted image user posted image pa sm jih razočaralauser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:40

clock-img

claud

pencil-img

4036

timy-pridna bot...prid pol nazaj na čvek, k zuni je sneg pa nimaš kj  delatuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:40

clock-img

bibi5

pencil-img

50

Dobro jutro lepo zasneženo jutro februarčice moje!user posted image user posted image user posted image
Hval sunny in cloud za lepe želje(še od včeraj);ne boste vrjele tud jaz sem danes super spala in prnesla notri celo nedeljo k nisem zatisnila niti za trenutek očesa.user posted image S hčero sva že odmetavali sneg-male zimske radostiuser posted image user posted image user posted image ...
Glede prehrane v sčasu dojenja so moje izkušnje take,da nsem jedla stvari,ki so me napenjale,citrusov pa tudi ne, da ni imela hči vnete kože v predelu ritke.Drage moje jedla sem kolko mi je pasalo,kilce pa so šle dol kar same od sebe.Dojila sem je polno 5 mesecev, pol pa se je moj sončica sama odstavila,čeprav bi jaz lahko bla kar dojiljauser posted image ...upam,da bo tudi tokrat tako,da bo dete veselo čimdlje jedlo na mojih prsih,ker dojenje je ZAKONuser posted image user posted image user posted image ( nobenih flašk,grelcev,...)kaj hočemo boljšega.
Želim vam lep zasnežen dan!
papa,bibi5

clock-img

03.02.2009, 08:42

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

dobro jutro.

Kako ste kaj? Js sem se super naspala, imela že zajtrk, aja pa cunje sem že obesla. No tk da nekaj malega sem pa danes le naredila.

Sedaj pa se moram počasi odpraviti, ker moram na pregled. Upam,da bo vse ok, ter da še ne gremo rodit.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem