IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čmrlika ne mi zamert ampak mal si se mi zdela zajedljiva,tvoj stil pisanja je čist kontra k ponavadi.Maš prav imam dober čut za ljudi,sploh ko jih nekaj mori
No skašljaj se kaj te muči,bo boljše
No, mogoče deluje da sem bla zajedljiva...ni bil tak namen...in seveda ti nič ne zamerim...

, tak tip sploh nisem sem pa pri nekaterih vprašanjih bla verjetno drugačna, z razlogom...sem zdaj že večkrat omenla, da je to ful grozno, ko ne vidiš človeka v obraz...in pol lahko ful kaj po svoje intepretiraš...imaš občutek da te nekdo namerno malo j...al pa da nekdo ful vse ve, pa pretirava v vsem...in pol ne veš kak bi še vprašal, kaj bi še napisal na kak način, da bi nekdo končno skapiral kaj mu v resnici sporočaš...

sem zabluzla,ampak mislim,pravpzaprav vem, da boš razumela kaj sem hotla povedat.
sem bla s Tajo dolgo zunaj, privoščla sem si kafe čisto sama...no Taja je bla z mano..p

in sem se odločal kako in kaj v zvezi s tem kar sem ti zgoraj pisala ...tudi glede RR- ja.
Če te pa še kaj več zanima pa ti z veseljem še naprej kašljam...na Zs mogoče, da ne smetim z osebnimi zadevami tu gor...
Me pa drugače nič kaj tak hudo ne mori da bi se tu to moralo v taki meri čutit..

si pa nekaj opazila..to je to, da se malce slabše počutim , križ pa nekaj slabe volje, žalosti,razočaranja nad mojima staršema...