writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))

clock-img

10.02.2009, 16:31

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

NATY

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA 2000 POSTOV IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

In še ena čudovita novica!!!

Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko user posted image user posted image user posted image

Ufff še kako se je spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zelo vesela za njo in njeno miceno miškicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je 2 mesca prej rodila?

Ja, kar precej prej je rodila, ampak očitno je mala prava krepka borka in ji ne bo hudega user posted image

KLIK

sonček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici in novorojenki Niki, pa očitu seveda tuduser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Pa dostikrat se spomnim na TamaroJ in nikoli nobena ne napiše kako je z njo. Upam, da se dobro drži in da je srečna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravnokar berem njene forwardirane maile user posted image  Upam, da se nam kaj oglasi in kakšno rečemo user posted image

Če ne pa naj vsaj katera napiše kako se drži. Jaz jo imam dostikrat v mislih tako jot BOJANC.

Kako pa je z ostalimi "bivšimi" majčicami pa tudi nimam pojma. Nikoli ne berem drugih tem razen, če me kaj zanima ali kaj potrebujem. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

10.02.2009, 16:34

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Pa dostikrat se spomnim na TamaroJ in nikoli nobena ne napiše kako je z njo. Upam, da se dobro drži in da je srečna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravnokar berem njene forwardirane maile user posted image  Upam, da se nam kaj oglasi in kakšno rečemo user posted image

Če ne pa naj vsaj katera napiše kako se drži. Jaz jo imam dostikrat v mislih tako jot BOJANC.

Kako pa je z ostalimi "bivšimi" majčicami pa tudi nimam pojma. Nikoli ne berem drugih tem razen, če me kaj zanima ali kaj potrebujem. user posted image

Tudi jaz dostikrat mislim na BOJANC in zanjo stiskam pestke, ona je res en velik sonček in sem vsakič zelo vesela, ko se nam oglasi user posted image

clock-img

10.02.2009, 16:36

clock-img

Anonimen

Barbaw mislim, da je Tamara OK, se slišimo sem pa tja, se že lep čas dogovarjamo za kofi, več pa žal ne vemuser posted image   Lahko vam povem, da me še kar velikokrat tlači mora, groza čez kaj je morala tako zlata oseba kot je Tamarauser posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 16:38

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ej, punce, a veste katero majčico pa jaz pogrešam (seveda ne le njo, a zdaj sem se spomnila nanjo)? A katera kaj ve, kako sta eole in njena princeska Julija?

clock-img

10.02.2009, 16:39

clock-img

Anonimen

Nič punce grem se jaz počasi pedenat, da bom lepa za Janauser posted image , bodi pridneuser posted image

clock-img

10.02.2009, 16:42

clock-img

tally

pencil-img

5682

hello hello

kako kaj? tale dež pa prav mori a ne?

nisem akj preveč za nazaj brala, pa ne mi zamerituser posted image user posted image , če je bilo kaj zame me opomniteuser posted image .
Naty sem prebrala in sem fulll vesela za vaju z Žankotom in resnično upam da bo na provokaciji vse v redu in bosta kmalu vse papala. držim pesti.

Edina kako tvoja noga a še boli? na kakšen koncert pa greš?

Estrella upam da dobro opravite pri vetu, držim pesti za Asjo.

jana in Nejček ter vsi ostali bubančki en koš user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas.

kaj še .......... hm ziher sem veliko pozabila, aha kako kaj špelina in Gregi, SS in Mančita, Anitka in Gal ter vsi ostali? Upam da ste zdravi in veseli user posted image

Mi smo pa danes ključe od stanovanja dobili, zdej bova začela počasi opremljat, v petek imava namen naročit kuhinjo, če se bom jaz odločila katero bom imela user posted image .
bom nalimala kakšno slikico praznega stanovanja.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

10.02.2009, 16:43

clock-img

tally

pencil-img

5682

Nič punce grem se jaz počasi pedenat, da bom lepa za Janauser posted image , bodi pridneuser posted image

a na Jana greš, uživaj.

clock-img

10.02.2009, 16:45

clock-img

tally

pencil-img

5682

Barbaw mislim, da je Tamara OK, se slišimo sem pa tja, se že lep čas dogovarjamo za kofi, več pa žal ne vemuser posted image   Lahko vam povem, da me še kar velikokrat tlači mora, groza čez kaj je morala tako zlata oseba kot je Tamarauser posted image user posted image

jaz Tamaro nisem spoznala se pa tudi velikokrat spomnim nanjo in ji želim vse dobro.

clock-img

10.02.2009, 16:46

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Mi smo pa danes ključe od stanovanja dobili, zdej bova začela počasi opremljat, v petek imava namen naročit kuhinjo, če se bom jaz odločila katero bom imela user posted image .

O super user posted image

clock-img

10.02.2009, 16:46

clock-img

tally

pencil-img

5682

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke družinici

clock-img

10.02.2009, 16:47

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Uživajta user posted image  Matr, kje je ta fovšni smajli, ko ga rabim... user posted image
Kako pa kaj tvoja peta?

clock-img

10.02.2009, 16:54

clock-img

tally

pencil-img

5682

Uživajta user posted image  Matr, kje je ta fovšni smajli, ko ga rabim... user posted image
Kako pa kaj tvoja peta?

evo user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

10.02.2009, 16:54

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Kako pa kaj tvoja peta?

evo user posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvala user posted image

clock-img

10.02.2009, 16:57

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

10.02.2009, 16:58

clock-img

tally

pencil-img

5682

kuhinja to be user posted image

user posted image

še drug kot

user posted image

hodnik

user posted image

dnevna

user posted image

clock-img

10.02.2009, 17:03

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

user posted image

še drug kot

user posted image

hodnik

user posted image

dnevna

user posted image

Ohoho user posted image  A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave?

clock-img

10.02.2009, 17:05

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Halo!

Evo mere mojega junaka: 9890 g, 73 cm, 47 OG, naslednji pregled 12.5.2009

Drugače je vse OK z njim, kri je vredu, le trombociti so malenkost povišani. Jokal ni nič, je bil zelo priden.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

10.02.2009, 17:07

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Drugače je vse OK z njim, kri je vredu, le trombociti so malenkost povišani. Jokal ni nič, je bil zelo priden.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 17:11

clock-img

tally

pencil-img

5682

user posted image

še drug kot

user posted image

hodnik

user posted image

dnevna

user posted image

Ohoho user posted image  A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave?

Špelin@ take marelične barve so user posted image . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo user posted image , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral.

clock-img

10.02.2009, 17:12

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

user posted image user posted image user posted image za mere.

clock-img

10.02.2009, 17:15

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Nia nisem še dobila paketa. user posted image

Včeraj popoldan sem ga dala na pošto, pa mislim da bi mogo v enem dnevu prit user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

10.02.2009, 17:15

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem