Ojla
Vidim, da je včeraj žur uspelo. Super!!!
arneja, nič ti ne dajem lažnega upanja s slikicami. So kar take. ET pa sem imela na 3 dan. Mojega dragega pa že mantram za čarobno energijo uspeha za vaju z n74.
Ti p kar lepo še naprej uživaj, mamica.
Daisy, vidim da si spet malo prišla naokoli, nas pogledat, pocukat za rokav. Sem včeraj zvečer mislila na tebe, ko sem bila na eni žurki , kjer so igrali tudi komade od Mlakarja.
mismis, a ti sigreš pa v akcijo. Uf, to bomo navijal.
pika.po, upam da se kmalu pozdraviš.
loremi, teža je lahko problem, ampak ne pri vseh. Jaz imam okoli 25kg preveč, malo pred postopkom sem jih imela 30 preveč, pa sem jih potem s Montinjakovo prehrano izgubila 5. Jaz mislim, da je bolj pomembno kakšna je tvoja prehrana in za nas s PCO ali PCOS je Monti zakon.
lara, lepo je videti da ste dobro in vrjamem da pridno vzhajate, ker midva tudi.
Aljonka, zelo mi je žal, da ni noben zarodek preživel in ni bilo zamrznjenčkov. Zato pa upam, da vama uspe z novim postopkom. Strah pa kar postavi v kot in iz predala raje potegni optimizem.
gospodarica, upam da bodo folikli začeli lepo rasti in n bodo počasni, ampak bodo lepi v njih pa celice prve klase.
MTB1979, a na Veliko Planino si šla uživat. Jaz bi šla tudi. Tam se pa jaz vedno odklopim (res je da gremo vedno na spomlad ali jesen) in se napolnim z energijo. Res je lepo tam gori.
biba, 5 in 6 je za 3 dan zarodka lepa številka.
Stella, a ti pa danes na tak lep dan v Tuševi veliki kletki čepiš in delaš. No ja, eni morajo biti pridni.
jona3, super za eno pupo in sedaj za gretje zamrznjenčka. Naj bo uspešno in naj bo vaše vesleje še večje kot je gotovo sedaj ob hčerkici.
kruce, si zamudil zabavo, tako kot jaz. Samo jaz sem šla na en drug žur, smo meli bend in pravo rock glasbo, pa vmes še kakšno drugo za mal presekat.
miška, vidim da si otročke že peljala na prvo žurko in tako je prav. Mama se mora zabavat, uživat,...
kajsica, tisti link z videom je pa res dober. Sem malo jokala in si mislila, točno tako je. Če želiš, se boš pobrla in to vedno znova in vsakič z več moči v sebi.
Kicsi, kao p sem se sedaj ustrašila. Važno, da je sedaj s tvojima dvama fantoma v redu. Ledvice pa tudi upam, da se kmalu pozdravijo in bo vse v redu. Še dobro, da si imela naslednji dan primarj Cerarja, da te je pregledal tako kot je potrebno. Zdaj pa naj gre vse naprej tako kot je potrebno, brez kakšnih šokov.
Vse ostale, ki niste poimensko omenjene pa vam vseeno želim še lep preostanek dneva, vikenda.