writing-img

RE: Marčevke 2009 - 6.del

clock-img

07.02.2009, 23:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: spps

julam,ti se kr najprej pozdravi,potem pa rodituser posted image

se strinjam z tem..

clock-img

07.02.2009, 23:04

clock-img

julam

pencil-img

772

Joj, kakšna lepa punčka. Jest bi tuuuuuuuud!

Ja itak, da se bomo najprej pozdravli, vse lepo po planu!

clock-img

07.02.2009, 23:04

clock-img

yania

pencil-img

2031

Ma wd40 imam doma kokr češ....sam ne bi pomagal....dokler bo user posted image  vztrajal noter bo pač tako...me je glih prej moj user posted image  tolažil , pa sej še samo en mesec....jaz pa..Kaj? do takrat bom glih razpadla....ma res...ponoči vsakič ko sem se hotela obrniti, je ful počlo mi zadaj v kosteh...moja G pa mi je zadnjič začudeno rekla: a res? A tako te matra? Ja nič, pij kalcij in magnezij,,,,pa bo boljš.....jaja...bom...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

07.02.2009, 23:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma wd40 imam doma kokr češ....sam ne bi pomagal....dokler bo user posted image  vztrajal noter bo pač tako...me je glih prej moj user posted image  tolažil , pa sej še samo en mesec....jaz pa..Kaj? do takrat bom glih razpadla....ma res...ponoči vsakič ko sem se hotela obrniti, je ful počlo mi zadaj v kosteh...moja G pa mi je zadnjič začudeno rekla: a res? A tako te matra? Ja nič, pij kalcij in magnezij,,,,pa bo boljš.....jaja...bom...

zdaj pomaga še sam porod in čist nič drugega-bomo že zdržali user posted image user posted image user posted image mendauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:16

clock-img

Sey

pencil-img

139

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem mamicam!user posted image

Jaz sem tudi marčevka in če smem, se vam bi pridružila!?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebiuser posted image

Rok imam 22.3.
Doma imam že nega sončka!

clock-img

07.02.2009, 23:17

clock-img

yania

pencil-img

2031

JEeeeeee...jjst tud tako pravim....samo še rodimo...ampak se kar vprašam, če se bo tole sploh še kdaj znalo nazaj naštelat.....res sem prej razmišljala....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

07.02.2009, 23:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebiuser posted image

Rok imam 22.3.

če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napišiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

JEeeeeee...jjst tud tako pravim....samo še rodimo...ampak se kar vprašam, če se bo tole sploh še kdaj znalo nazaj naštelat.....res sem prej razmišljala....

user posted image user posted image user posted image boleet bo nehalo,kak se bo pa kaj nazaj naštelalo,bodo pa najbolj znali povedat naši dragiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:20

clock-img

yania

pencil-img

2031

Ja , pa v barvah javi podatke....ane SPPS...user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2009, 23:22

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ja , pa v barvah javi podatke....ane SPPS...user posted image user posted image user posted image

AHA  user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:23

clock-img

yania

pencil-img

2031

joooj...spet vc...pridem nazaj..

clock-img

07.02.2009, 23:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napišiuser posted image

še malo pa bo na drugi novi strani user posted image
joj saj  ne morem verjet kak smo pridne..user posted image

clock-img

07.02.2009, 23:25

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

še sreča da nimaš dalečuser posted image .
Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? user posted image  mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc user posted image

clock-img

07.02.2009, 23:27

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2009, 23:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? user posted image  mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc user posted image

bi pa kahlo mela pod posteljouser posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 7.2.2009 23:29:50 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:28

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu user posted image user posted image user posted image

jaz sem za tisto,ko kakauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:28

clock-img

julam

pencil-img

772

Jest glasujem za drugo, ker se obrazek lepše vidi. Cukrček mali! Komi čakam!!!!!!!! Blagor tebi, Cita!!! Uživaj max!

clock-img

07.02.2009, 23:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ja še malo pa bo seznam.

meni je vseeno kira slika bo..ker je na obeh taaak cukrček da komaj čakam na našo Lijo.

clock-img

07.02.2009, 23:29

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja sam to pa res user posted image user posted image user posted image user posted image al pa bi nam kaj tam spodaj zmrznilo... brrr user posted image

clock-img

07.02.2009, 23:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ja sam to pa res user posted image user posted image user posted image user posted image al pa bi nam kaj tam spodaj zmrznilo... brrr user posted image

user posted image user posted image  joj sploh si ne upam  tega predstavljat kak bi blo to..

clock-img

07.02.2009, 23:35

clock-img

yania

pencil-img

2031

Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,,user posted image user posted image user posted image

Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki user posted image

clock-img

07.02.2009, 23:37

clock-img

yania

pencil-img

2031

Pa drugače je Naja dost odrasla, razume vse in res ne vem kje bi bil problem...pravi mi: pa mami, jaz spim, pa ne vem kdaj se polulam....kaj nej...

clock-img

07.02.2009, 23:38

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,,user posted image user posted image user posted image

Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki user posted image

uf... a je kdaj imela kdaj težave z odvajanjem vode? aponoč tako močno zaspi,da ne čuti kdaj jo lulat?

jaz bi poskusla s tem,da jo dam brez plenice spat,pa jo parkrat ponoč zbudit in peljat na wc.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2009, 23:42

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

o boga mala revica. kaj te vem, kaj bi pomagalo. take finte, da ji pred spanjem ne date za pit, ste itak verejtno že probali... mogoče bo kaka, ko je že mamica vedela več povedat o kaki dobri ideji...

clock-img

07.02.2009, 23:50

clock-img

Sey

pencil-img

139

Pozdravljene!

Rok imam 22.3.

Naslednji pregled imam 10.2.
Rodila pa bom v Postojni!
Pridelala sem 8kg.
Imeli pa bomo fantka.
Prvi je tudi fantek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem