Novo..glej meni je voda odtekla res naenkrat..no najprej malo, v postelji, ko pa sem se premaknila, pa ni bilo mogoče nič ustavljati...kaka brisača..vse je teklo....so pa v materinski šoli takrat tako poudarjali, da niti slučajno ne drugače kot z rešilcem..no moj ni hotel tvegati, in je seveda takoj poklical...baje lahko kaka rookica zdrsne v medenični kanal, al kam že, ali pa se preščipne popkovinica in ni kisika....
no fajn je, ko so me pripeljali v P, sem bila takoj sprejeta, kljub polni čakalnici, ko vidim kako ene težko dihajo in se mučijo tam, polna čakalnica........imam namreč zraven sprejemne UZ...
No smešno je bilo pa to, ko sem rekla, da me ful lulat, pa je rekla, ja kar vstanite, tam je wv...
haloo...no in sem šla,,,ful pazljivo...
gor, klistir pa britje,,,,vse leže....tko da...ne vem no...sem pa mojemu ravno včeraj rekla, kaj bi naredil, če mi zdej voda odteče...pa pravi, ja kaj, rešilca bi poklical....itak...