writing-img

RE: Februarski sončki - 10. del

clock-img

20.02.2009, 12:56

clock-img

nizy

pencil-img

1993

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Potem pa malo pred pol deveto zvecer Sefla skace iz letala "i ljubi rodnu grudu" user posted image  user posted image  user posted image ... midva s Carico pa elegantno pocasi iz letala... user posted image  user posted image  user posted image

uuuu kako  te bo zmerjala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2009, 12:57

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nejcu, mamici in ocku cestitke od Stpićeeeev user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2009, 13:13

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Carica je se slabi dve urci v vrtcu... potem jo poberem in prideva se zrihtat v bruseljski vikend... Sefla pride iz sluzbe... napokamo stvari in drito na letalisce... user posted image  user posted image  user posted image ....

Potem pa malo pred pol deveto zvecer Sefla skace iz letala "i ljubi rodnu grudu" user posted image  user posted image  user posted image ... midva s Carico pa elegantno pocasi iz letala... user posted image  user posted image  user posted image

Joj, še 7 uric pa že pristanemo user posted image  user posted image  user posted image

Grme še mal delat, da mi prej mineta ti 2 urici user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

20.02.2009, 13:49

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sm huda da bi enga ustrelila zdeleuser posted image tamala je tako lepo spala, ne pol pa pride un kuser posted image od Ledone in trobi po vasi k itak noben ne kupuje tega drekauser posted image in jo je tako ustrašu da sem jo zdele 15 min k sebi spravlalauser posted image to se še ni naredl... tako je jokala da je nism mogla potolažtuser posted image bi šla najraj na telefon in jih poslala v PMuser posted image

Ah, sem se mogla mal skašlat, ma res sem huda... komaj 1 urco je spalauser posted image glih tolk da sem nardila vse po stanovanju in za kosilo pripravila, sem se mislila mal spočit, in evo...

Dolenjka, srečno potuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.02.2009, 13:53

clock-img

nizy

pencil-img

1993

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sm huda da bi enga ustrelila zdeleuser posted image tamala je tako lepo spala, ne pol pa pride un kuser posted image od Ledone in trobi po vasi k itak noben ne kupuje tega drekauser posted image in jo je tako ustrašu da sem jo zdele 15 min k sebi spravlalauser posted image to se še ni naredl... tako je jokala da je nism mogla potolažtuser posted image bi šla najraj na telefon in jih poslala v PMuser posted image

Ah, sem se mogla mal skašlat, ma res sem huda... komaj 1 urco je spalauser posted image glih tolk da sem nardila vse po stanovanju in za kosilo pripravila, sem se mislila mal spočit, in evo...

ti se kar skašlajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2009, 13:55

clock-img

misar

pencil-img

1892

joj še dve urci pa vidim mojo princesko. moj dragi pa jo gre že čez dobre pol urce iskat v varstvo. sem mu fouš, da je že konc

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

20.02.2009, 13:57

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ne se tulk jezit... skodi vsemu... mogoć user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.02.2009, 14:04

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

stipići srečno pot!user posted image

a pol je jutr kavica v sn al mate jutr rezervirano samo za vip goste?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

20.02.2009, 14:06

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

midva sva zdele čist izven plana.sva dve urci drnjohala.user posted image  zdej je pa lakota, tko da eno čorbico čaramuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

20.02.2009, 14:07

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

stipići srečno pot!user posted image

a pol je jutr kavica v sn al mate jutr rezervirano samo za vip goste?

Ne... lahko kavica... grem po Carico v vrtec... zmeni se s Seflo...  user posted image

clock-img

20.02.2009, 14:29

clock-img

ella79

pencil-img

4871

februarka pri nas pa vsako soboto family frost točno ob 13:30 pod oknom špila user posted image user posted image user posted image sam na srečo je še niso zbudili user posted image sem pa vedno ful jezna

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

20.02.2009, 14:49

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Tako, Carica je nazaj iz vrtca.... sem ji rekel... Mekinje, hiska, selendra, krave, ovce, SN... , februarcki in februarcke... in je naredla yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, prihajam !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.02.2009, 14:56

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

vse ki imaste odločnbo za dodatek za nego. na podlagi le te lahko uveljavljate olajšavo za otroka , ki potrebuje posebno nego, olajšava se upošteva za čas veljavnosti odločbe.

user posted image user posted image user posted image
No - super. Potem je tako, kot sem zadnjič rekla user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa je pri nas isto - odločba velja od decembra naprej za eno leto. Tako, da za lani upoštevamo samo en mesec olajšava A5.
Mislim pa da je tako, kot je Itata rekla, olajšava se upošteva od takrat od kadar je izdana odločba. Aja - pa na davčno je potrebno poslati kopijo odločbe.
Meni so vse to na našem CSD-ju razložili user posted image .

Mesečnica

clock-img

20.02.2009, 14:57

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEJC VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

clock-img

20.02.2009, 15:04

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka pri nas pa vsako soboto family frost točno ob 13:30 pod oknom špila user posted image user posted image user posted image sam na srečo je še niso zbudili user posted image sem pa vedno ful jezna

grrrrrrrrrr, sovražim jihuser posted image

Midve sva se napokale špinače in krompirjauser posted image za mojega kosilo je v pečici, zdaj se pa oblečeva in greva v službouser posted image no, ona mi bo samo spremstvouser posted image
Lep popoldan in še lepši večer vam želim!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.02.2009, 18:02

clock-img

blaža

pencil-img

8795

evo moji prvi krofi so narejeni.

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

20.02.2009, 18:35

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Zdravo!

Zelo sem vesela, da ste mi zaželele dobrodošlico.
Imam eno vprašanje in prosim če mi lahko pomagate.
Moja punčka bo v torek stara 3 tedne in jo mučijo krči. Se ne dojima, ker nimam mleka. Dajem ji Aptimil 1.
Krče skušamo lajšat z kapljicami in z brinjevim mazilom vendar ne pomaga.
Prosim če mi katera, dda kakšen nasvet kako si pomagat.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

20.02.2009, 19:32

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image .

clock-img

20.02.2009, 19:35

clock-img

kati kati

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Zdravo!

Moja punčka bo v torek stara 3 tedne in jo mučijo krči. Se ne dojima, ker nimam mleka. Dajem ji Aptimil 1.

avstrijske kapljice ANTIFLAT..pa redno vmes podirajte kupče...l

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

20.02.2009, 19:36

clock-img

kati kati

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image .

se pridružejem..vsem naj naj

clock-img

20.02.2009, 19:39

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

čer,

no, sem napisala cel roman, pa mi je napisalo we are sorry...

danes mam non stop akcijo, ker je dragi v ležečem položaju... včerajšnja zobna akcija je bila bolj grozna kot smo pričakovali in je full bogi... jaz pa posledično v šusu non stop...

grem malo po kuhinji potegnil, pa se mogoče javim če ne bom preveč uničena

clock-img

20.02.2009, 19:40

clock-img

kati kati

pencil-img

673

dober večer po 1000000000000000laških letih

mene zanima...kaj ni ena iz litije...al pa vsaj blizu..ena moja znanka je rodila v petek 13.2.punčko(doma iz litije)...predčasno rodila(dober mesec prej)in ima punčka hudo okvaro na srčku..ima samo 2 glavne žile na srčku..namesto štiri...pa mi je tako hudo, da nekako ne pridemo k seb...sam lubčakm Maj-a pa samo da je zdrav...sedaj je prestala operacijo...sam ne vem kako je sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla napisat ker mi je zlo hudo..
lp

mi

clock-img

20.02.2009, 19:43

clock-img

kati kati

pencil-img

673

Carica je se slabi dve urci v vrtcu... potem jo poberem in prideva se zrihtat v bruseljski vikend... Sefla pride iz sluzbe... napokamo stvari in drito na letalisce... user posted image  user posted image  user posted image ....

končno doma....na balkanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tam kjer je najlepše

clock-img

20.02.2009, 20:05

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Zdravo!

Probaj mogoče Novalac, baje je ene vrste Novalaca tudi proti krčem. Pa še v Mariborskih lekarnah imajo lovorjevo mast za mazat trebušček.

Moja dva sta oba dobila popkovno kilo od napenjanja, ker jih je tako zvijalo in pravzaprav skoraj nič zelo zelo učinkovito ne pomaga. Na žalost.user posted image  Črevesje mora malo dozoret in ko grejo mimo trije meseci je ponavadi lažje in boljše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

20.02.2009, 20:06

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

no, sem napisala cel roman, pa mi je napisalo we are sorry...

danes mam non stop akcijo, ker je dragi v ležečem položaju... včerajšnja zobna akcija je bila bolj grozna kot smo pričakovali in je full bogi... jaz pa posledično v šusu non stop...

grem malo po kuhinji potegnil, pa se mogoče javim če ne bom preveč uničena

O brižen tvoj lubek. Ja moški so malo bolj občutljivi. Ma sej jutri bo že boljše. malo ga le pocartaj, ko gre Val spat.user posted image

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem