stipe, čestitke Coletu za Julijo, pa tebi tudi, ker si postal stric in carica je dobila sesrično
. Zdaj boste oba rojstna dneva praznovali, ko ste "spet doma".
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
evo Stipe ta je zate, pa še za vse nostalgike
Kad srbin hrvatu kaže brate,
kad slovenci piče plate,
kad se črnogorci posla hvate,
kad makedonci dobiju više plate,
i kad bosanci sve to shvate,
bit če opet SFRJ,brate.

ta je dobra!!!
Naša noč je bla katastrofa. Anaja od 1.45 ni dala miru. Potem smo nos pucali, pa ni zaleglo. Nazadnje smo ji dali še flašo mleka, katere že dooollgoooooooooo ni dobila ponoči in je vso pozaugala. Ne vem, ali je bila lakota ali žeja

. Za malenkost je bilo bolje. Danes ves dan kašlja kot nora. Je prav uboga. Zato je danes nisem niti ven nič peljala. Sem samo Tima našemila in sva šla na plac, kjer je bil karneval.
Je pa kljub temu še kar dobro jedla čez dan in tudi malo sem jo nahecala, da je nekaj čaja in soka spila, kar je velik napredek. Zvečer je bila že toliko zaspana, da ni nič jedla. Zdaj ji bom pripravila mleko, pa Prospan sirup proti kašlju ji bom dala. Prej sem ji tudi sladkor karamelizirala in zalila z mlekom, pa ga je spila pol deci. Vsaj nekaj. Pa očke ima čisto gnojne in jih spiram s kamilici....
Upam, da bo kmalu boljše. Še dobro, da sem drug teden spet doma in jo ne bom v vrtec vozila, da se bova malo pozdravili doma. Če ne bo boljš, greva v ponedlejek tudi k zdravniku.