IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
Za tisto enko bi bilo verjetno treba sestavine povečat, pa po moje ne prav dosti. Bi mogla sestro vprašat. Je treba računat, da gre pri številki nekaj biskvita tudi stran, ker je pač treba številko izrezat. Je pa pečena vsaka plast posebej. Tisti recept zadošča za okrogel pekač premera 26 ali celo 28. Jaz imam malo manjšega, pa sem delala le iz 8 jajc.
Na tvoj segedin sem se pa tudi jaz spomnila
. Sam ti si baje takrat kuhala na največjem ognju, zato ti ni bilo rešitve. Sicer pa vsaka šola nekaj stane. No, moja danes za en prismojen lonec in zraven nekaj čebule. Zdaj sem ga že skoraj odmočila
. Še malo ga oribam in treščim v pomivalca, da se do konca odmoči.
Aja, sem mislila, da ima sestra model za št. 1
Dej jo za hev vprašajo no, ker nekaj v tej smeri razmišljam, da bi tisti model kupila
Bom vprašala. Sicer pa ona speče kar na pladnju iz pečice. Potem je rekla, da je več šablon številke 1 naredila, potem je pa

spraševala, katera številka je boljša

. No po teji šabloni (iz papirja) potem izreže določen model. Tudi pikapolonce, čebele in ježe je tako delala.
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
včeraj sem že šla z Blažem pogledat, če so zvončki, pa jih še ni.
Mislim, da bojo kmalu.
Meni že kukajo na balkonu. Eden je tik pred razcvetom

.
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force
Tuki pada sneg in dez vodoravno... danes bo odpihnilo zahodno Evropo...
Sem sinoči slišala pri poročilih, da baje danes v Franciji pričakujejo eno hudo neurje

. Upam, da tudi vas ne zajame!
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force
korencek, krompircek, brokoli, mesek luftfafe , Carica to obozuje
stipe, kakšen je pa tale mesek

????
Konec koncev....a ni dost stara, da je končno vseeno, ali poštar ve, kaj je dobila ali pa ne

. Meni bi bilo čisto ravno....samo da je veselo
Vici Kresalove so pa zakon
No, midva sva kosilo že popapcala (golaž, gluhi štruklji in solata). On je že šel v službo, jaz bom šla pa kmalu po otroke v vrtec. Dežuje na polno in ne bo dolgo, ko bo začelo snežiti

. Se kar hladi.