writing-img

RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo!

clock-img

02.02.2009, 13:47

clock-img

Nur

pencil-img

244

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

meni je bil sistem glasovanja letos ok....pol točk prispeva žirija, pol publika

kako pa veš, da glasovi žirije niso bili naknadno prirejeni potem ko so bili glasovi publike že znani???????????????????

clock-img

02.02.2009, 13:47

clock-img

Nur

pencil-img

244

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men je pa čist logično, da se mu je pri tej Mišini kuhinji spipalo. Zakaj za hudiča rabmo izbor, če gre na Eurosong tist, k ga Miša izbere.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.02.2009, 13:48

clock-img

Katey

pencil-img

913

Vročekrvnost, kuhinja, krivica.................gor al pa dol. A takle primitivec naj bi pa nas zastopal??? Ko ne veš kdaj mu spet pisker odnese. Se ve kje je mesto za take.

clock-img

clock-img

Anonimen

kreten! sicer bi pa mogu kr velik točk dobit od komisije, če bi hotli zmagat, če so zmagovalci mel 19 točk bi torej oni rabli 8 pik. tok pa sorry niso bli vredni!

clock-img

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ma, itak bi mogla Rudi in Alya zmagat, pa bi bil problem rešen.user posted image

Čeprav bi res lahko Langa dobila točko ali dve, k to je meni totalni nonsens, ampak tako je vedno, kadar je "strokovna" žirija na delu, tisti, ki so po volji ljudstvu ne dobijo niti točke. BV.
Pa bi bli tiho, ali pač ne?user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 2.2.2009 13:50:42 >

:)

clock-img

02.02.2009, 13:50

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Nur

meni je bil sistem glasovanja letos ok....pol točk prispeva žirija, pol publika

kako pa veš, da glasovi žirije niso bili naknadno prirejeni potem ko so bili glasovi publike že znani???????????????????

tega pa žal jaz, navaden smrtnik, ne morem vedet...upam, da se je to naredilo korektno, tako kot mora biti, ker, če mi kdo dokaže nasprotno, bom prenehala biti fan eme, pa evrosonga (praktično sem s tem odraščala in sem fan no. 1, kot bi dima bilan rekel)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

02.02.2009, 13:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.02.2009, 13:52

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: tancy

kreten! sicer bi pa mogu kr velik točk dobit od komisije, če bi hotli zmagat, če so zmagovalci mel 19 točk bi torej oni rabli 8 pik. tok pa sorry niso bli vredni!

8 točk res ne....so mi pa Langa lani meli dosti boljšo pesem kot letos....

clock-img

02.02.2009, 13:53

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ma, itak bi mogla Rudi in Alya zmagat, pa bi bil problem rešen.user posted image

Čeprav bi res lahko Langa dobila točko ali dve, k to je meni totalni nonsens, ampak tako je vedno, kadar je "strokovna" žirija na delu, tisti, ki so po volji ljudstvu ne dobijo niti točke. BV.

Alya bo pa morda dobila kakšno ponudbo za film.user posted image

Ma, meni je bla ok, njej to paše, ona je vedno taka.

:)

clock-img

02.02.2009, 13:55

clock-img

Nalini

pencil-img

919

mah,... brezveze se mi o tem sekiramo,...user posted image user posted image user posted image user posted image

zmagovalec je vedno tisti, ki je všeč določenim osebkom, ki kreirajo Emo,...
..... si pa Langa letos ni zaslužila zmage, točko strokovne žirije pa že ...
in volja ljudstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... hehe, sanja svinja kukuruz....

clock-img

02.02.2009, 13:56

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

mah,... brezveze se mi o tem sekiramo,...user posted image user posted image user posted image user posted image

zmagovalec je vedno tisti, ki je všeč določenim osebkom, ki kreirajo Emo,...
..... si pa Langa letos ni zaslužila zmage, točko strokovne žirije pa že ...
in volja ljudstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... hehe, sanja svinja kukuruz....

lani je rebeka zmagala izključno s pomočjo ljudstva....ni bilo strokovne žirije

clock-img

02.02.2009, 13:58

clock-img

Nalini

pencil-img

919

hehe... ma ja, samo na kakšen način ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 13:58

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Pa si ziher? Ti sploh ne veš, kakšen nateg je tole in dejstvo je, da dokler bo Miša the plastic fantastic tam, ne bo nič drugače.

clock-img

02.02.2009, 13:59

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hehe... ma ja, samo na kakšen način ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer meni tudi ni bilo jasno zakaj je moral biti še drugi krog glasovanjauser posted image

clock-img

02.02.2009, 14:02

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Pa si ziher? Ti sploh ne veš, kakšen nateg je tole in dejstvo je, da dokler bo Miša the plastic fantastic tam, ne bo nič drugače.

kalbo ne morem se spuščat v neke detajle, ker ne vem....nisem iz RTV SLO hiše, mišo poznam samo iz malih ekranov, vem, da je zdaj ala neka urednica.

a ti veš to iz prve roke?

clock-img

02.02.2009, 14:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

kalbo ne morem se spuščat v neke detajle, ker ne vem....nisem iz RTV SLO hiše, mišo poznam samo iz malih ekranov, vem, da je zdaj ala neka urednica.

varuhinja pravic gledalcev.

clock-img

02.02.2009, 14:03

clock-img

Nalini

pencil-img

919

sicer meni tudi ni bilo jasno zakaj je moral biti še drugi krog glasovanjauser posted image

... in kako čuden je bil tisti drugi krog glasovanjauser posted image ... 

clock-img

02.02.2009, 14:09

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A oni so prekmurski Romi?

Ka si razmila?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.02.2009, 14:10

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

... in kako čuden je bil tisti drugi krog glasovanjauser posted image ... 

zeeeeeeeeeelooo čuden

clock-img

02.02.2009, 14:13

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

varuhinja pravic gledalcev.

o madona, a zdaj imamo tudi touser posted image ....ja potem pa se pritožite na varuhinjo gledalčevih pravic v zvezi z kuhinjo, itaq ne bo nič zaleglo

clock-img

02.02.2009, 14:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A oni so prekmurski Romi?

Ka si razmila?

Želite, prosim?

clock-img

02.02.2009, 14:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz ga pa čisto razumem, ker vem, kaj se je dogajalo lani, ko so jih itak nategnili z glasovanjemuser posted image  ž ljudi je reklo, da niso mogli oddati svojih glasov....

letos pa da jim strokovna žirija ne da niti ene same točkeuser posted image  ovim nevemkaj blond pa celo nekajuser posted image

mah, glede na njihov temperament so ziher srečni, da majo opremo celouser posted image user posted image user posted image user posted image

in dajte.....kera od vas nikoli ne zakleje podobno sočno.....user posted image

sranje edino, da so ga posneliuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

02.02.2009, 14:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kavo z mlekom pa dva deci đusa.

Drugače pa vprašam, če si razmila, ka je prekmursko gučo, ali zakaj te zanima če so prekmurski romi?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.02.2009, 14:35

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Jaz ga pa čisto razumem, ker vem, kaj se je dogajalo lani, ko so jih itak nategnili z glasovanjemuser posted image  ž ljudi je reklo, da niso mogli oddati svojih glasov....

letos pa da jim strokovna žirija ne da niti ene same točkeuser posted image  ovim nevemkaj blond pa celo nekajuser posted image

mah, glede na njihov temperament so ziher srečni, da majo opremo celouser posted image user posted image user posted image user posted image

in dajte.....kera od vas nikoli ne zakleje podobno sočno.....user posted image

sranje edino, da so ga posneliuser posted image user posted image user posted image

evo totalno se podpišem.

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

02.02.2009, 14:37

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kavo z mlekom pa dva deci đusa.

Drugače pa vprašam, če si razmila, ka je prekmursko gučo, ali zakaj te zanima če so prekmurski romi?

Aja, to. Ja, sem ga razumela, kaj je povedal, no, vsaj večino sem razumela. Če so prekmurci me pa kar tako zanima user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni