writing-img

RE: DOMŽALSKE MAMICE

clock-img

18.02.2009, 19:51

clock-img

anmp2601

pencil-img

166

Oj
Otika ni panike. Vem kako je to, ker men se je to zadnjič isto zgodilo. Bli smo pri Bernardiju, pa sem te hotla poklicat...pa ni šlo, ker sem si pozabla tvojo cifro shranit v gsm. Pa še dons nisva nč bla vzuni, ker je svinjsko mrzlo pihal. Sam na telovadbi sva bla.

Punce, kaj ste dons s telovadbo štrajkal? Glede na to da smo ble sam tri, je blo kr fajn. A ne, Tila7 in Pomaranča? No s Tilo7 sva par besed spregovorile, Pomaranča pa nama je pobegnila.user posted image user posted image Upam, da Pomaranča drugič ne boš tako leteča.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam na Body Balance. Jada, ti še hodiš na balance? Nč te ni.

Lahko nočko

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

clock-img

20.02.2009, 16:28

clock-img

anisim

pencil-img

2

Ojla...

Sem zasledila vašo temo in sem se odločila, da se tudi sama javim za kakšno kavico ali vozičkanje....
Sem doma iz Radomelj, čeprav se veliko zadržujem tudi na Viru.
Imam pa deset mesecev starega sinčka.

lp,s.

clock-img

20.02.2009, 16:46

clock-img

jada

pencil-img

223

Živjo

Anisim - kje iz Radomelj pa si?

Anmp - ja na telovadbi me ni bilo ker je žiga jedel ob 10 in to je ravno na začetku telovadbe. Na balance pa ne hodim, ker sem bila 1 teden bolana, prejšnji teden sem bila po cele dneve na sprehodih, ta teden sem pa začela tečt, tako da poskušam tečt skoraj vsak dan. pol mi je pa malo preveč, balance in tek, tako da sem se odločila zaenkrat za tek, ko bo pa slabo vreme grem pa na balance.

A se prihodnji teden, če bo vreme ok dobimo pri bernardiju???

lp

clock-img

20.02.2009, 19:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jada
A se prihodnji teden, če bo vreme ok dobimo pri bernardiju???

Jaz sem za user posted image

clock-img

20.02.2009, 19:58

clock-img

anmp2601

pencil-img

166

Jst sem tud za! A bo kera šla na pustni karneval k bo na Viru?

Lep pustni vikend

clock-img

20.02.2009, 20:55

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Midve z user posted image  bove samo prišle malo pogledat na Vir, ker bo naš user posted image  smrkec, mislim cela skupina smrkcov.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

21.02.2009, 10:00

clock-img

anmp2601

pencil-img

166

Mi gremo tud jutri na Vir, sam ne vem al ob 10h na živžav, al pa ob 14h na sprevod mask. Kokr bo Luka naročil.user posted image user posted image user posted image

Lp

clock-img

21.02.2009, 10:19

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

mi tudi pridemouser posted image

clock-img

21.02.2009, 10:32

clock-img

Marsy

pencil-img

335

A je bila katera od Megšank ta teden (17.2.) v posvetovalnici pri dr. Vasletu?

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

clock-img

21.02.2009, 13:21

clock-img

jada

pencil-img

223

Živjo

mi gremo tudi jutri na vir in sicer ob 10 dopoldan z anjo, ob 14 pa tudi z Žigom
lp

clock-img

21.02.2009, 13:36

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

ne, mi imamo v torek ceplenje.... si zadovoljna z vasletom?

clock-img

22.02.2009, 10:03

clock-img

_katja_

pencil-img

809

Ja jest sm za da se dobimo pri Bernardiju!!! 

clock-img

22.02.2009, 10:11

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

mi smo bili 18.2. pri Klemenčičevi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

25.02.2009, 14:05

clock-img

Carol11

pencil-img

125

Tudi danes smo bile samo tri mamice na telovadbi, ce sem prav ugotovila anmp2601 in Luka, ter Tila7, kako je ime hcerkici pa ne vem.
Smo se pogovarjale o spremembi ure telovadbe. Ker je obisk majhen smo predvidevale da zaradi neprimerne ure, ker ravno takrat nasiuser posted image  veselo pocivajo in jim prav nic ne pase biti z nami na telovadbi. Vaditeljica se strinja z spremembo ure ce bo obisk potem kaj vecji. Jaz osebno bi bila za ob 11.00. Kaj pa ve pravite?

clock-img

25.02.2009, 14:22

clock-img

tan1

pencil-img

228

jst bi tudi hodla sam ob sredah ne morm a bi se lahk zmenle kak drug dan,za uro pa mi je vseeno.

clock-img

25.02.2009, 19:32

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

midva sva danes raje ostala doma, gal je včeraj imel cepljenje in se mu je danes cel dan nekaj kuhalo. preidem pa naslednji teden

clock-img

25.02.2009, 21:26

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Midve sve danes štrajkale, ker se je naša frčafela odločila, da bo raje spala, kot pa da bo telovadila. jaz sem bila v polni pripravljenosti, pa sem jo hotela ob devetih nahraniti, pa mi je zaspala in mi jo je bilo škoda budit, ker čez dan mi spi samo v vozičku. Sve pa potem vseeno šle v Domžale v šoping in sve preletele cele Domžale z vozičkom (cca 3 ure). Tko, da sem jaz imela kar orenk telovadbo.
Lahko probamo ob 11 uri, pa vidimo kako bo šlo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

26.02.2009, 08:53

clock-img

jada

pencil-img

223

živjo

Meni je pa žiga jedel mal pred deseto in potem je zaspan tako da ful težko uloviva to uro.

lp

clock-img

26.02.2009, 09:03

clock-img

Jana28

pencil-img

71

glede na to, da se že full časa menimo, da se dobimo na kavici pri Bernardiju, predlagam, da določimo kar dan in uro. jaz predlagam v ponedeljek, 2.3. ob 14h, seveda pod pogojem, da bo vreme ok (da ne bo dežja ali celo snega). ene kdaj ne bomo mogle, druge drugič ne bodo uspele, ampak glavno da začnemo, sicer bomo celo leto samo obljubljale...

kdo je za?

clock-img

26.02.2009, 09:45

clock-img

tan1

pencil-img

228

kaj pa če bi vadbo imele eno uro prej in sicer ob 9h. Kot zgleda ni nobena zainteresirana na kak drug dan. Bi bila mogoče ena ura prej boljše jst bi takrat lahko, še katera?

clock-img

26.02.2009, 10:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jana28

glede na to, da se že full časa menimo, da se dobimo na kavici pri Bernardiju, predlagam, da določimo kar dan in uro. jaz predlagam v ponedeljek, 2.3. ob 14h, seveda pod pogojem, da bo vreme ok (da ne bo dežja ali celo snega). ene kdaj ne bomo mogle, druge drugič ne bodo uspele, ampak glavno da začnemo, sicer bomo celo leto samo obljubljale...

kdo je za?

Jaz bi bila za ... sam bolj za ob 12ih sem jaz, ker midve se ob 11ih napokava v voziček in greva na sprehod, tamala v vozičku zaspi in ipotem imam mir za kako kavico ... okrog 2h se pa moja punca že zbudi ponavadi in potem jemo, se previjamo in smo malo cmeravi takrat ... torej, bi se dalo vsaj kako uro prej?

clock-img

26.02.2009, 11:15

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

meni je tudi ob 14h malce pozno, imamo tak ritem, da morava biti ob 13h doma..... za telovadbo mi je vseeno.....

clock-img

26.02.2009, 11:55

clock-img

jada

pencil-img

223

Živjo

jaz bi raje okoli 11-12  za kavico pri bernardiju.

lp

clock-img

26.02.2009, 20:37

clock-img

anmp2601

pencil-img

166

Hojla punce,

ja Carol11 men bi tudi bolj odgovarjalo ob 11h telovadba, ker zadnje čase Luka vedno zaspi okol 9h in ga potem moram buditi in vse na hitrco zrihtat. Tko da ja, jst sem tud za ob 11h.

Otika, uffff dons sva pa mele turo ob bistrci. user posted image user posted image user posted image  Men kr rit in stegenske mišice bolijo.user posted image user posted image user posted image  Kaj šele tebe k si 4 ure bla vzuni. Dobra si.

Kar se pa tiče user posted image  pri Bernardiju. Men je kul v ponedeljek, sam tam okol 12h. Men je tud mal prepozn okol 14h. Kaj pravite, se zmenimo v ponedeljek 2.3. ob 12h? Kdo je za?  Jana28 lepo da si se tega spomnila. user posted image user posted image  Ni te več nč na sprehodu po Domžalah. Si prehendlala na Ljubljano? Hecam se. Zanjč je blo fajn.user posted image

Jutri mava pa z Lukcem cepljenje-2. doza navadnega cepiva in proti rota virusu. Upam da ne bo nobene reakcije.user posted image

Toplo in mirno nočko vam želimuser posted image user posted image
Pa pa

clock-img

26.02.2009, 21:58

clock-img

Anonimen

Ja anmp je bilo fino ... moram rečt, da sva bili danes prvič toliko časa zunaj ... no saj ko si mi sms poslala sva bili že na poti domu, ker sva svojo 10-kilometrsko turo že opravili, sam kaj pa je še dodatnih 4-5km zraven user posted image . Lušten je bil Lukec, tako zvedavo je opazoval drevesa in to ... naša je bila pa skos koma ... pa tut ko sva domu potem prišli je še o pol 4ih spala potem je bila pa lakota veliiiiika user posted image .

Drugače sem pa tut jaz prec za bernardija v ponedeljk ob 12ih ... sam da se bo vreme držalo user posted image user posted image user posted image !!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem