cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Lado in Jurij bosta..

clock-img

08.02.2009, 23:43

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

ona je itak carica   ...kakršne še dolgo ne bo več......

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

09.02.2009, 00:14

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Jest sm od danes naprej njen fen. Njo primerjat s Severino...smešno.

Me pa mimogrede prej moti ameriška muska na radiu kot pa jugo muska.

clock-img

09.02.2009, 07:14

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jest sem šla na snemanje oddaje, ker mi je ženska carica marica že celo življenje, zdej mi je še bolj, ker je res preprosta, pa ful dobra... Komej čakam njen koncert....

Meni je bla ena boljših oddaj od Ladota in Jurija oz. kar najboljša user posted image ...

clock-img

09.02.2009, 08:06

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest sm od danes naprej njen fen. Njo primerjat s Severino...smešno.

Me pa mimogrede prej moti ameriška muska na radiu kot pa jugo muska.

Se strinjam. Sem bila mnenja, da so te, ma saj ne vem, kako naj se izrazim, delujejo mi tupaste in butaste, v bistvu pa ugotoviš, da je prava gospa s pravo mero humorja. Kapo dol.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

09.02.2009, 12:40

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

JAz sem pa opazila da je Zrnec precej shujšal. Bravo user posted image

clock-img

09.02.2009, 12:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.02.2009, 12:48

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Carja sta sploh Zrnec.Da o Breni ne govorim  ta oddaja mi je bila ena izmed najboljših do sedaj in čestike obema.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aima mogoče kdo njen komad ki ga je pela prvega Miči Mičo al neki tracga

clock-img

09.02.2009, 12:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.02.2009, 12:51

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Ni mi všeč.Tako kot na več ali manj vseh radijskih postajah kjer slišiš samo jugo musko.Kdaj pa na kakem hrvaškem radiu slišiš slovenski komad?

na radiju se spuščajo komadi, ki so najbolj poslušani...
ti pa si še vedno lahko pustiš kak slovenski CD pa bo.

clock-img

09.02.2009, 12:53

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Carja sta sploh Zrnec.Da o Breni ne govorim ta oddaja mi je bila ena izmed najboljših do sedaj in čestike obema.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se strinjamuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

09.02.2009, 13:04

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Res sta zakon oba... Med premori se jima še 100x bolj dogaja, pa ene par for so zrezal, k sem se ful nasmejala...

Je Brena vprašala Ladota, če je "je*iga" slovenska beseda? Je reku "ja, ja, čisto slovenska"... Ha ha, pr njem vsaka druga je*iga....

clock-img

09.02.2009, 13:15

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi pričakovala eno tako žalost, kot je bila s Severino, ker sem namreč mislila, da je jezik pregrada. No, pa sem se uštela na celi črti. Lado in Jure sta zažigala kot vedno, ampak Brena jima je v celoti parirala. Ene parkrat sem skor s kavča padla od smeha. Svaka joj čast, pametna žena. Skoraj tako kot naša ssevin user posted image

clock-img

09.02.2009, 13:46

clock-img

Ancy

pencil-img

614

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

tud jz sm to takoj opazilauser posted image je mel med srajco pa reklcem še ful placa :)

Drgač je pa bla pa tud men učeri super oddaja, Brene prej sploh nism ''poznala'' ker ni glih moja generacija pa se mi zdi prou fejst mamauser posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 19:16

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jst tut morm potrdit, da je bila to ena od boljših oddaj, pa res nisem nek fen Brene (vsaj ne do sedaj user posted image )

me je pa ganilo do srca in kar kocine sem imela cel komad pokonc, ko je začel Jurij pet tisti komad, pa se mu je Brena pridružila..... ej svašta, kapo dol prvo Juriju, da je tko odpel, pa potem še Breni, da je šla kar zraven in zapela, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zanimivo, da se naši pevci full težje kar spravijo zraven, pa nekaj zapojejo, tuki pa ona sploh ni kompliciralauser posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 20:52

clock-img

MID

pencil-img

493

Tudi meni je bil tale komad ki sta ga skupaj odpela fantastičen.Ali mogoče katera ve  naslov te pesmi?

clock-img

09.02.2009, 21:10

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ostariću neću znati-Haris Džinović

Ela čebela

clock-img

09.02.2009, 21:20

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

No, to sem pa še jaz opazila, čeprav oddaja se mi ni zdela pa nič posebnega. Kot pač vse druge. Res pa nisem cele gledala, pa do Lepe Brene tudi ne gopjim nobenih posebnih čustev. Razen da ima okus dober, pa priznam. Kar se moških tiče.

Velika rit je velika stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni