Ronja - dej povej ti men, kako tvoja lejla teb namigne, kdaj jo lulat?
Navadno se začne mal zvirat, tko značilno z nogicami brcat ali pa pojamra, ampak tak čist malo, da moraš bit res pozoren. Tko naredi eh-eh, potem pa če ne ubogam takoj, potem še malo probava, če pa je še vedno ne dam, potem se pač polula, kaj pa naj

. Zadnjič me je pa prav gledala, ko sva se s sosedom pogovarjala: "mami, lulat me, kaj je zdaj to, nesi me!

" Potem je bila pa kar malo užaljena, ko se je polulala

. Ampak mi ni prehudo zamerila, se mi zdi, ker je danes šlo odlično!
Za kakat se pa samo zastrmi nekam, pa spušča bradavico, ker je to navadno med oz. po dojenju, ampak takrat morap bit spidi gonzales, da jo uloviš

. Tak da jo dam takrat, ko navadno kaka (ma par takih časov v dnevu), pa navadno kar naredi zadnje čase. Ko začne spuščat pa spet jemat, pa spet spuščat bradavico, ob teh časih, ko gre kakat, jo dam gor, pa se pokaka, potem pa če želi, se lahko spet dalje doji, navadno pa niti noče več.
Ploha, jaz je ne posadim na kahlo, jo držim v naročju (nad wc jem ali nad kahlo), ker zdaj še ni dobro, da bi sama sedela. Tak da jo držim enako kot bi jo pestovala - lahko pogledaš na netu: newborn inarm position

. Tako bo, dokler se ne bo sama usedla. Sem pa brala v tej knjigci Diaper free baby, da včasih tole pomaga tudi proti zaprju, se rajši userjejo, če vejo, da se ne bojo po sebi. par jih je pisalo, da jim je to rešilo zaprtje, ni pa to nujno, seveda. Lahko probaš, če bo imel še težave. Nobene pa ne silim, da ne bo katera mislila, da hočem koga prepričat.
oljica, mleko se ne more pokvarit. Edino, če ne dojiš vsak dan, ti ga pa res lahko hitro začne zmanjkovat. Nekaterim ga baje v 2 dneh, poznam par takih, ki so na ta način odstavile.ne vem, meni je še dolgo teklo

, samo nisem ravno merilo, se mi zdi.
Danes pa verjetno ne bo nič s plavanjem, Ronja ma neke probleme in ne zaspi, Lejla cel dan ni spala, zdaj pa je zaspala, je pa ne bom mogla podojit, predno grem... Pa še tako drisko imam, da je za znoret, nekaj sem zbolela, me je zeblo ko cucka popoldne... tak da ne vem, če ni bolj pametno,d a spustim...
Kaj pa ve mislite? Hja, ne vem, če se ne morejo zadušit, če vdihnejo kak manjši predmet... Zadnjič je lubi mel v službi eno predavanje, pa je zdravnik razlagal svoje primere... Pa je bilo tudi to vmes. verjetno res ni dosti možnosti, ampak jaz pri svojih otrocih ne bi tvegala... Saj že tako kje kaj takega poberejo, pa itak nimaš kaj

.
niia, kaj ti tudi probavaš tole? Superca, the more the merrier

. Čisto diaper free še ni, ker ji ponoči navadno dam pleničko, ap za daljše sprehode tudi. ampak zdaj ko bo bolj toplo, bo vedno lažje

.
< Sporočilo je popravil ronja -- 20.4.2009 20:40:08 >