ma, prvo vse preberem, potem pa hočem začet odgovarjat in se itak nič ne spomnim
...tak, da pol še enkrat sproti vse preletim
Ali ima katera elektronsko varuško oz. babyphone?
mi smo imeli najprej eno pocensko...na začetku je malo hreščala...potem vedno bolj...na koncu je še samo hreščala
zdaj sem si sposodila eno od Tomy-ja in smo jo preiskusli, ko smo dali Nejca v svojo sobo...tud hrešči...ponoči me je parkrat skor kap...prižgana je bila samo eno noč. Kaj jaz vem oni so bili zadovoljni z njo

...mogoče zato, ker so izven mesta in ni lovila tolko drugih signalov

...pri nas je vglavnem obupno.
Ploha, zanimiva tale slikca...da si lahk vsakega tako približaš...sem jo pred dvemi dnevi dobila po mailu in se je men tud zdela svetska
Ali se vaši sami odsavijo iz joške
kiara, moja se navadno ne...razen če glih trdno ne zaspi zraven
snikolina, 
tole pa so mere korenjaka in

za zobek.
V kolkem času po cepljenju se lahko pojavi vročina in koliko časa drži?
našemu se je ponavadi pojavila zvečer....dali smo mu svečko in naslednji dan je bil vredu
Nea,

za Laro, da se ji čim prej poceli.
Zadnjič je tašča prjavla, da bi mi ob ponedeljkih in četrtkih tja hodil (cca 8 km stran od naju) kao na kosilo
Jancci, ja, valda

....al pa vsako soboto in nedeljo...prav, da se upreš....ne veš kolk cajta sem se jaz borila, da ne rabim več vsak vikend tam viset...tud glede krsta smo dali podobno sranje skoz
zvezdica, upam, da me boš znala do vode pripeljat
Tavelik bo kar lepo v vrtcu...je drgač prevelika akcija

...je pa dragi vprašal, če lahk gre zraven

.... kr naenkrat bi on v šoping
lepo, da nas je že toliko
obiskala sem frizerja

....mater sem jo priganjala

...malecka je bila ful pridna...z atijem in bratcem so šli na sprehod in na igrišče žogo brcat...med igro je zaspala atiju na rokah
jutri zjutraj pa k zobozdravniku