Ronja - en kveščn zate...a tvoji deklici veliko spita čez dan? a ko takole ustvarjaš, a ju daš na tla v kuhinjo pa je?
haha, tale je pa dobra

.
Spita skoraj nič, hehe. Ronja spi 1x na dan, cca pol ure, do 1 uro, če mam reeeees veliiiiiiko srečo! NO, Lejla spi čez dan, kadar ne spi ponoči (samo potem tudi jaz ne spim ponoči - needless to say). In včeraj in predvčerajšnjim in zadnjih nekaj dni, kar se pač lahko spomnim nazaj s tem umom, je bilo tako

- je spala potem dopoldne od 9h do 11h!!! Ful fino! Ronja je pa že velika punca in seveda kuha zraven - zmeša, včasih jo prepričam, da tudi kaj nese v smeti, vsekakor mora pomagat pri tehtanju... Itak, da mora bit zraven!
kosilo pa navadno začnem delat šele, ko se lubi vrne - če nisem ravno fuuuuul na spidu in je vsaj ena ful pridna - ker sicer je živi kaos! Za Ronjo že še skuham tak mimogrede, ker je pač ena mala punči in eno porcijo česarkoli hitro spraviš skup - za 4 ljudi (ja, vem lejla še ne je, jem pa zato jaz za 2, pa lubi tudi

- tak da upoabljam vedno recepte za 4 os.) je pa nekaj drugega...
če sta obe budni, potem imam Lejlo v gugalniku na pultu, Ronjo pa na stolu ob pultu in skupaj delamo - vsako začibmo povohata, Ronja dobi obvezno svoj košček testa, da ga gnete (zato pazim, da delam taka testa, ki nimajo surovih jajc

),... pa nekak gre - samo kot sem rekla, moram bit v formi in vsaj 1 mora bit pridna. Če Lejla teži, jo dam v sling, včaish pali, včasih jo še bolj razjezi in takrat je boljše, da kar pustim vse skup, pa grem k njima v sobo in sem samo njuna. Tak, improliga, skratka
mogoče kerga tega ekstravagantnega pa bi probala...
Hehe, jaz rada probavam svašta - sploh stvari, ki jih nikjer ne dobiš in se vsi zmrdujejo, ko slišijo - potem pa probajo, pa jim je najbolj všeč, hehe.