obseg glavice je imela 37 cm
Ne govori, jaz še sedaj ne morem normalno sedet in hodit zaradi šivov. Naš mali je imel obseg 38 cm.
Jancci - te tabletke za mehčanje so en šmoren.
Pri meni je potekalo takole in tale drugi porod ni bil lih enostaven.

Vse skup se je začelo v pond. Dopoldne, ko so mi dali 2 tableti za mehčanje materničnega vratu. Po drugi tabletki so se začeli kmalu popadki in popoldne so bili kar hudi, nekje na 3 min. Potem jih je bilo pa okrog 7h kar konec, otroka sem ful slabo čutila in je bla kar panika. Dali so me na ctg in hb je bilo vse vredu z malim. Čez noč so me pustili in zjutraj spet takoj na ctg in amnio. Plodovnica je bila zelena in vrat čisto zmehčan. Poslali so me v porodno na sprožitev. Tako sem ob 10h dobila umetne popadke in ob 12.12 je bil Tine zunaj. Bil je precej moder saj je imel popkovnico okrog trebuha in še okrog vratu. K sreči se je vse izteklo tako kot se mora. Jaz imam spet šive, rezali me niso, so pa raztrganine 2.stopnje.
Ploha čestitke za Meto!!!! Še tretja Meta poleg moje
Naš Tine zaenkrat še nima krčev in trkam ter upam, da jih tudi ne bo imel. Sem pa tudi jaz slišala za tiste kaplice iz tržiške lekarne. So jih mamice pohvalile že takrat, 3 leta nazaj, ko sem Meto rodila.
Grem ... otroci kličejo.