Ali boste dale otročke cepiti proti rotavirusom? Jaz še ne vem, mi je pa rekla da prihodnjič, ko bo mo imeli prvo dozo moram povedati.user posted image
Jast bom, ker imam liama in marsikaj domov prinese. In ko bo otrok v vrtcu lahko marsikaj pobere, Rota je pa res stvar, ki se ji želim ogniti.
Aja, še gled e premočenih plenic - mi smo do sedaj uporabljali babylove in nikoli niso premočileuser posted image , sedaj smo prvič dali gor Pamperske in so takoj premočile in to po trebuščku v roku pol ure po previjanju...user posted image
jast mam pamperske, pa nič ne premočijo. Uporabljamo pa št 3 (od 4 -9) kg. Ker dvojka so nam premale in ven steče. Jast sem imela tud z liamom pamperske in so se najbolj obnesle, te baby love so predebele, ravno tako mullerjeve. Pamperske so pa take tanke fine. No, pa še te eko pleničke imamo.
Jaz mu bom tudi kakšnega čajčka skuhala občasno. Kiara kje prodajaj hippi komarček?
Hipp ovi čaji se dobijo povsod, v lekarni, mercatorju, tušu, šparu, povsod pač. Tudi v mullerju, ampak tega komarčkovega od 1. tedna dalje nisem zasledila. Mi to pijemo od začetka, ker je tak svež okus.
zvezdica, probi se v razvojno naročit...al pa na kak posvet k fizioterapevtki, če se ti zdi da je tko...k se res lepo porihta...to dvigovanje je pa kr problem, ja..
Sem rekla P, pa je rekla da za zdaj ni potrebe, da ga pravilno hendlam, le naj bom dosledna

Se trudim. Zdaj je recimo od včeraj, čist ok, nič se ne zvija. A je možno, a je tak napredek?
Grem, ker je lačen.