Dajte mi neki nasvet glede kape
moj nasvet - ne rabi kape

no ajd, če je hladno pa če nima velik lask, pol ja, samo v tem primeru tud rutica al pa trak nimata haska....zdej k je pa toplo in lepo, pa sploh ne rabjo kape, niti traka, ma nč. jst tud nebi s kapo hodla zdej okoli

glih crknem.
kapa je zato, da ščiti glavo pred mrazom, to je do 5 stopinj pa če ful piha.vse kar je več, kape otrok ne rabi, niti nima nobene zveze z ušeski, zato je še tolk bolj nesmiselna uporaba traku, sploh v lepem vremenu. uho se pregrava, kar še dodatno pripomore k vnetju, glede na to da je otroško uho še nerazvito in je ušesna troblja krajša.
mojadva sta oba že ful dolg brez kape, sploh ula...no, tašča bi verjetn vedla povedat da je zato zbolela
v tork recimo, ko je blo ful hladno, sem neotu oblekla jopco s kapuco, pa sem mu to potegnla čez glavo, čeprov je prevelika

in glava ni bla tesno oblečena, kot pri kapi....sam bolj zarad občutka, pa da me neb mimoidoči požrli, kak da mam reveža brez kape
no, seveda je treba mal se orientirat kolk je res hladno, pa kolk je otrok star in kolk ma las.pa mal zdrave pameti....me kr groza, ko srečam mamico v kratki majci in tričetrt hlačah in v japankah, otrok pa v bundi in s štrikano debelo kapo

bi jo njej dala gor, pa da jo vidmo.....al pa v vrtcu, k se igrajo na igrišču, k se sonce direkt upre....pa v štrikanih al pa iz flisa kapah.....
matr sm spet naložla

dejte ignorirat
aja, jutro