IZVIRNO SPOROČILO: Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Kje je pa naša Dini? Kaj je zdaj z njo? Je že
?
Jaz si merim vsako jutro temperaturo, pa včasih si zvečer ko si tamala umijem, potipam še maternični vrat. In le ta je še vedno visoko, čeprav naj bi pred
se znižal. In tako imam še zmeraj pozitivne misli na to, da sem že...
Mogoče smešno vprašanje, ampak pojma nimam kako se to počne?? Sem nekaj prebrala, ampak si ne predstavljam dobro..
Ni smešno. Saj jaz do pred kratkim tudi nisem vedela, da se to otipa s prsti lahko. Samo to moraš prakticirat večkrat v ciklusu.
Jaz se usedem na bide, ko se lih umivam tam, ker tuširam se zjutraj, zvečer pa pol sam še tamalo umijem. No in pol grem z enim prstom not in potipam. Enkrat jo ful lahko zatipam, enkrat se morm pa ful potrudit. In takoj po in pred

se ful lahko zatipa, ko je pa plodnost na višku, je pa ful višje. In pri meni je zdej še zmeraj visoko, kljub temu, da sem pred

, zato upam, da sem

.
Sem se pa prvič ful vstrašla, kaj zdaj to je zaena bula, pa še dve mali bulici sem gor zatipala. Sem šla hitro Pušenjaka spraševat, če morm bit panična, pa je reku, da bo to verjetno MV.
No, se pa poleg tega MV razlikuje tudi v trdoti in odprtosti. Mende je v času plodnosti mehek in odprt, ob

pa bolj trd in zaprt. Jaz tega ne zaznavam.