writing-img

RE: II pričakujemo marca 2009

clock-img

20.03.2009, 18:44

clock-img

pikica01

pencil-img

53

JAZ VAM PA MORAM POVEDAT VESELO NOVICO... DANES SEM BILA PRI G IN ZVDELA SEM DA SEM ŽE NOSEČA 9T IN DA JE Z MOJO PIKICO VSE VREDU!!!! (JAZ PA SEM MISLA DA SEM KOMAJ 6T... KER JE BIL KOMAJ TA MESEC +)

NAVIJAM ZA VSE OSTALE DA ZAGLEDATE user posted image !!!!
ZA OSTALE PA KI STE NAŽALOST DOBILE TEČKO PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

clock-img

20.03.2009, 18:46

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 19:38

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

20.03.2009, 20:18

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Pa kje ste vse- sonček, nončika, giotti,S* in ostale?user posted image user posted image

tukaj!!!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

20.03.2009, 20:20

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

danes je pa kar lep seznam, marčevke, kje ste z pluski??????

U, kaj novega????? sporoči nam kako lepo novičko!!!!!!

ostalim, ki vas je tale grda teta user posted image  obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene. U se je poslovila in prišla je kliki.( če je možno popravite na seznamčku hvala)
Za enkrat me še ni obiskalauser posted image in upam da tako tudi ostane.
Prosim navijajte za mene.user posted image

u, lepo!!!! ti je torej uspelo!!!!

drugače pa navijam zate z polno paro!!!!!!!

clock-img

20.03.2009, 20:24

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

novim nosečkam čestitke!!!!!

končno je vikend tu. mi pa mamo tolko dela. jutri pride zidar, moj svak in veselo bomo zidali. jupiiiii!!!!!! končno pričenjamo z deli!!!!!

clock-img

20.03.2009, 21:55

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

Vsem novim nosečkam iskrene čestitke,... sem tako vesela za vas.

Čakamo +

clock-img

21.03.2009, 00:15

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: pikica01

JAZ VAM PA MORAM POVEDAT VESELO NOVICO... DANES SEM BILA PRI G IN ZVDELA SEM DA SEM ŽE NOSEČA 9T IN DA JE Z MOJO PIKICO VSE VREDU!!!! (JAZ PA SEM MISLA DA SEM KOMAJ 6T... KER JE BIL KOMAJ TA MESEC +)

ZA OSTALE PA KI STE NAŽALOST DOBILE TEČKO PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

no evo ga....te TESTERJI so res " ful " zaneslljivi.....

pikica ČESTITKE....in SUPER, da je črviček OK.... še tako LEPO naprej...

clock-img

21.03.2009, 07:52

clock-img

Anneri

pencil-img

74

Jutro. Da se malo javim. Moje user posted image zaenkrat ni, ampak ta mesec res nimam upanja na user posted image , glede na to, da smo ravno v tistem času vsi zboleli. Javim, ko bo kaj novega.

clock-img

21.03.2009, 08:23

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 08:24

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

user posted image
Pikica01user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tu pri nas v Kopru šiba Burja, pa ni lih za ven hodit, vse ostale pa brž malo na zrak in kasneje sporočat lepe novičkeuser posted image
Lep sobotni dan vsem skupajuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

21.03.2009, 08:25

clock-img

azeleja01

pencil-img

35

Pozdrav,
20.3. je ze za mano in na srečo še nobenega duha in sluha o user posted image .
Nočem biti preveč optimistična in sem se odločila, da s testom počakam čez vikend. Pozitivne misli gotovo pomagaj. Znakov pa nimam nobenih, ne enih, ne drugih. Vendar je bilo tako tudi prvič, zato se skušam čim manj obremenjevati.

Upam, da se javim z veselo novico.

lp

clock-img

21.03.2009, 08:34

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

jast bi jo pa mogla kao user posted image  danes dobit,ker je že 29 dan cikla....ampak ni še nobenih takih znakov za tečko ....jeeeeeee ful dobruser posted image tko,  da držte pesti zame...joj tok sm neučakana ampak ne boš še testa nardilauser posted image

clock-img

21.03.2009, 08:38

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: azeleja01

Pozdrav,
20.3. je ze za mano in na srečo še nobenega duha in sluha o user posted image .
Nočem biti preveč optimistična in sem se odločila, da s testom počakam čez vikend. Pozitivne misli gotovo pomagaj. Znakov pa nimam nobenih, ne enih, ne drugih. Vendar je bilo tako tudi prvič, zato se skušam čim manj obremenjevati.

Upam, da se javim z veselo novico.

lp

živjo azeleja01,bejba držim pesti , da ZAGLEDAŠ MAGIČNI PLUSEK..j, če nama rata bova obe srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go user posted image gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 09:03

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jutrčka!

Gornja sporočilca kar dišijo po roza barvi, tako da pričakujem da se bo naslednji teden začel s poplavo user posted image .
Navijam za vse vas
user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 09:23

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

21.03.2009, 11:32

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

punce tok bi rada nardila test...res me matra user posted image danes bi mogla dobit user posted image ampak ni še nič....kok dni po izostankuuser posted image  grem lahko narest test...a bo prezgodi ,če ga danes naredimuser posted image kaj mi svetujeteuser posted image drgač mam pa rednouser posted image nikoli mi ne zamujauser posted image user posted image user posted image danes je pa kr ni pa niuser posted image

clock-img

21.03.2009, 11:39

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

punce tok bi rada nardila test...res me matra user posted image danes bi mogla dobit user posted image ampak ni še nič....kok dni po izostankuuser posted image  grem lahko narest test...a bo prezgodi ,če ga danes naredimuser posted image kaj mi svetujeteuser posted image drgač mam pa rednouser posted image nikoli mi ne zamujauser posted image user posted image user posted image danes je pa kr ni pa niuser posted image

naredi ga če se ti zdi da bi lahko bila ,čene pa počakaj vsaj do ponedeljka in srečno ,držim pesti da se pokaže +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

21.03.2009, 12:02

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

hmmm...ne vem ...filing mam , da bi bla lahko noseča hmm mogoče se pa varam ,,,pred user posted image  me vedno bolijo joskice in napet trebuh zdj pa ničuser posted image bom šla kr po test....držte pesti za
+++++++++++++++++++

clock-img

21.03.2009, 12:04

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

naredi ga če se ti zdi da bi lahko bila ,čene pa počakaj vsaj do ponedeljka in srečno ,držim pesti da se pokaže +

sonček,hvala za podporouser posted image

clock-img

21.03.2009, 12:06

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

hmmm...ne vem ...filing mam , da bi bla lahko noseča hmm mogoče se pa varam ,,,pred user posted image  me vedno bolijo joskice in napet trebuh zdj pa ničuser posted image bom šla kr po test....držte pesti za
+++++++++++++++++++

močno držim pesti, da zagledaš en debel plusek!!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 12:07

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: cofk

punce,zdj se pa že počas moj teden približuje...upam da bo to moj srečni tedenuser posted image  držte pesti

bova skupej delale testke...moj dan d je tudi ta tedn :)

jeeee upam da bova obe user posted image

clock-img

21.03.2009, 12:20

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: cofk

pri meni je pa prišla user posted image ...tko da ta mesec ne bo nič očitno... čeprow je bla pa ful čudna - ponavadi je takoj ful močna..zdej je biw pa dva dni samo rjav izcedek, pa praktično nobenih bolečin kot ponavadi... ne vem - mogoče bom probala en test nrdit za usak slučaj, ampak mislim da bo -....

še enkrat naredi testek...user posted image user posted image user posted image .navijamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 12:51

clock-img

D0aisy

pencil-img

227

Tudi jaz bi morala danes dobiti user posted image , pa je še ni. Zato bom najverjetneje delala test, držite pesti!!!!!

clock-img

21.03.2009, 13:09

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Držim pesti, da bodo na vseh testkih eni veliki
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem