Zadnji članki

OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Prehlad v nosečnosti - nasveti za zdravljenje
Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Pa sm dobila vetrovne kapljice iz koroške lekarne - lekarna SLOVENJ GRADEC. Moram povedati da so te kapljice FENOMENALNE. Malček ROK je bil tako
. Nič več krčkov. Od takrat mi spi tudi po celo noč. Povem vam dela čudeže. Sedaj pa mi je zmanjkalo kapljic pa se je spet začelo. Ne morem ga umiriti. Ne pomaga ne masaža ne kopel. Čisto nič. Zato pa bi prosila če je katera mamica iz SLOVENJ GRADCA ali pa okolice - PROSIM, IZ SRCA PROSIM, če bi jih lahko kupila in mi jih poslala po pošti. Seveda plačam jaz vse stroške. Sem iz Vrhnike, in je trenutno nemogoče da bi jih šla osebno iskati. ISKRENO prosim
.
bil najsrečnejši na svetu - brez bolečin. Tako da smo mu tudi kapljice dajali d3. Po nasvetu dr. smo jih tudi raje za par dni prenehali.
pride na svet..Tak da hvala!!!