Sem brala, da ste se menile o drugi nosečnosti. Ja se čisto strinjam z Azzurro. Tko hitro gre v drugo. se spomnim ko sem brala po tednih pri Lanu, pa mi je šlo vse tako počasi, za vsak teden sem brala, in ko je bil tam ene 14 teden je pisalo, da naj povemo domačim,...se mi je zdelo a šele zdaj, kdaj sem jim že jaz povedala. Sedaj se mi je pa zdelo, ko sem enkrat tist brala, da je tako hitro, do 14 tedna minilo, čeprav sem jim sedaj že prej povedala. Res gre ful hitro,...ni časa, da bi tako razmišljal kot v prvo,....čeprav je tudi lepo,....
No, Dinki za tebe pa držimo pesti.
in prav tako za tebe pomlad08
pomlad08 kako je v novi službi? in čestitke za nečaka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Joj, sem šele 2. noseča, samo ko take novice berem, bi jih imela kar 3
jaz bi tud imela že kr tretjega, pa še drugega nisem rodila,...

sam ne vem, če bo pri nam mož zato,....bomo videli
ek76 ti želim, da nosečniški virus priroma do vas.
Za preglede gledam, da ste jih imele pri 18m in da so vas ful spraševali oz., da so morali ful kazat,...pri nam je blo samo cepljenje, tako, da sploh nevem natančno kako je velik, tam nekje 84cm, pa prejle je stopil na tehnico je pokazala 13,8, sam po večerji in oblečen,..tam nekje okoli 13kg jih ima. se morm mal pojezit svakinji, zakaj nimajo malo bolj preglede, čeprav ni tako pomembno.
Azzurra
za prikolico. To se men ful dopade. Upam, da kdaj res bo. Tast skoz neki govori, da bi jo kupil, pa nč od tega ni. bi jo lahko zdaj, da bi bla jaz drugo leto, ko bom imela čas velik na morju.
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
ZOFY in TINA, kao sta mamici? sem - vav!- 3 strani nazaj brala, pa vaju nisem srečala ... upam, da sta ok, a sta že zamenjali hlače za nosečniške oz. za udobnejše?
ja, ja pr men so že nosečniške hlače kak mesec na riti
O gledanju tv ste se tudi menile. Lan pred kratkim ni hotel gledat nič, sam jaz za to se nisem sekirala, še vesela sem bila. Sedaj se pa zjutraj zbudi in že govori bajs, bajs, bajs(telebajski). Ful jih gleda. Sam mu jih pustim gledat samo zjutraj ko se zbudi, redkokdaj zvečer, drugače pa bajski spijo.
Sam si zna sam prižgati dvd, sam pol še play na zna pritisnat, tako, da hitro ugasnem dvd in bajski spijo

. še tako bo preveč tv zdajle pozimi.
Sem sedajle videla, da sem sama prilepila seznam nosečk in je mumu napisana zraven, ampak jaz butara spolh nisem opazila.
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Tina, lenobis, ta hudo težko ozdravljiva bolezen mi je znana ... zdravila zanj obstajajo, ampak ne v lekarni . Ampak ti, Tina, ne moreš imeti lenobisa ... saj nosečke nikoli ne lenarijo ... pri njih se skoz kaj dogaja, skoz nekaj raste in se razvija, za to pa tudi gre kar nekaj energije! mislim, da lenobis zate ni prava diagnoza ... kvečjemu težkopisatis, ta je bolj možen, sploh k velikokrat otečejo noge in ostali deli telesa ... kar je pa navsezadnje logično, ker ima potem vsaj kaj odtečt, ko pride čas poroda.
Uglavnem, Tina, lepo te je brat . In za 21. držim pesti, da bo vse ok s srčkom in njegovim srčkom. Jupi za pimpeka .
nčk lepo si napisala. Ja ni lenobis ampak težkopisatis
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Tina50, za izvid. In tista izjava tudi meni ni najbolj jasna. Sem pa tudi jaz pozabila zakaj so te sploh poslali?
poslali so me pa zato, ker je moj mož imel srčno napako, pa brat moj je umrl zaradi srca. Pa so mal previdni in me pošljejo na pregled
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Tina super da je vse ok s srčkom. Katerega kardiologa pa si imela? Naj te pomirim. Dr. nikoli ne rečejo da je vse v redu, ker ne sme. Tudi ta stavek da večje napake ne vidi je verjetno rekel zato, ker dejansko ni nič narobe. Imajo pa dojenčki (vsaj tisti ki so že rojeni) neke luknice v srčku in se potem zarastejo mislim da nekatere do 6m. In tudi če se ne zarastejo naj nebi bilo nič narobe. No vsaj meni je tako kardiolog razložil pri Taji. In verjetno so te luknice vidne, ne more pa rečt če se bojo zacelile. Vsaj jaz si tako razlagam. Je pa res da če bi bilo kaj narobe bi ti že takoj rekel. Vsaj meni so vedno takoj povedali za Tajo in potem sem še izvid dobila domov. Sploh ko je bila še v trebuhu, ko ji je preveč srček bil je kardiolog takoj rekel da to ni dobro in da je treba takoj roditi, ker so drugače lahko zelo hude posledice. Tako da bodi kar naprej mirna.
Dr. Vesel me je pregledal. Pa hvala za tolažbo in lepe besede, tudi vsem ostalim hvala. sedaj,ko sem izvid še domov dobila sem še bolj pomirjena. Saj pri Lanu sploh nisem toliko razmišljala o tem, sam ko se je pa zdej moji svakonji naredilo, da je zaradi srčka mogla it rodit pri 21t, me je pa mal stiskalo.
Ursi2 škoda za Lukeca, držim pesti, da bo decembra zdrav in bosta lahko šla.
terida
za selitev, uživajte sedaj v novem stanovanju, pa seveda na porodniški,...
pomlad08 tudi tebi čestitke za prseljenost

,

uživajte v ciklamni barvi, saj je res lepa.
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san
čevlje bomo pa mi tud mogl nabavit, pa me to prav mori, ker urban to sovraži
joj Tit tud....z vsemi štirimi se upira . njemu je sicer žur bit v trgovini in laufat pa čevlje mal dol metat, ampak obuvat pa ne in ne. meni je to najhujše opravilo z njim že zaradi tega ker jih sploh težko dobimo na njegovo nogico in pol ful joka. sem v soboto čist prešvicana dam iz šopinga priletela . sem mu pa oboje mogla št. 25 vzet. Še mal pa bo imel nogico kot mami
pri nam je pa glih obratno. smo šli prejšno soboto kupit čevlje, pa se je prav važil v trgovini s čevlji, ki jih je imel gor, pa jih je hitro šel atiju pokazat,...

cuker moj.
sam imamo pa mi tud problem s čevlji, ker nč ne dobimo gor. bom jaz tud šla pogledat v hoferja v pon, da mu še ene kupim. se mi zdi, da kr mora imet dvojne, ker pozimi lahk premočjo od zgoraj, če v kak sneg zabrede

. sam mi smo jih dobili ful poceni v deichmennu. smo dali 15 eur zanje. ima pa nogo 23. Dinki Tit je pa res pravi big foot-ek.
na hitro sem vas prebrala. Tako, da vsem ki sem jih kaj spustila se opravičujem.
upam, da ne spet kakšne nosečke