IZVIRNO SPOROČILO: san
pa tole s pipo popo je prav kjut
. a niso luštni, naš bani je tudi končno postal govorec, no verjetno jih polovice marčevcev ne šiša, ampak mi se sedaj lepo sporazumevamo z besedami oz. ”lepimi” stavki tudi iz njegove strani
ja ful so luštni zdej, skor težko so lahko še bolj, ampak se puščam presenetiti, da vidim kaj vse me še čaka

.
Drugače pa tudi Tit še ni tak napredek kot nekateri marčevci/ke, ki pojejo že cele tekste v pesmicah

, ampak tudi jaz Tita vse razumem in njegova govorica je prav kjuti

.
Bravo Urban za take lepe mere

. Mi smo imeli pa včeraj cepljenje in tokrat nam je celo ratalo. Nisem vedela a ga bo cepila ker še zmeraj malo šmrka in sem pa tja zakašlja, ampak mu je poslušala pljučka in so bp

, tko da ga je kar cepila in ni nobene reakcije. Sem prav vesela, da imamo sedaj to za sabo. Ga je pa včeraj spet stehtala in ima s plenico in v bodiju 16,5 kg

, torej 16-ka mu ne uide

.
Zofy, upam, da vas noričke ne doletijo

oz. če vas še niso, naj počakajo še kakšnih pol leta pa da jih takrat skupaj odbrenkate

.
Aleži, bravo Žigi za smučanje

. Prav luštne slikice so, sem jih pogledala, komentirat jih pa ne morem ker imamo zablokirano v službi, doma pa časa ni.
Aja, pa Ribič pepe je tudi pri nas zakon

.
San, kar se tiče pri tebi pridobljenih kil, mislim, da sploh ni potrebe po sekiranju, ker si po treh otrocih še zmeraj taka suhica

, prava seksulca

. Sem pa zadnjič videla, da si kreirala nek nov albumček, ampak ga sploh ne morem pogledat.

pa ta tvoja tia je pa res neverjetna
no, pridna da je začela lepo pospravljat za sabo

. Pri nas je tako, da takrat ko mu kaj rečem, da pospravi, zelo rad presliši. Ko pa nič ne rečem pa je kdaj tako priden in preseneti, da sploh ne morem verjet. Npr. mu sezujem copatke pa jih ne da bi mu kaj rekel pospravi pod radiator

. Ali pa najde kakšno stvar na tleh, jo pobere in mi točno pokaže kam jo moram pospraviti.
pa super za 4 urni delavnik

. Ravno prav, da nisi samo doma in da še kaj časa ostane v dnevu.
Punce, a kaj uživate v zimskih radostih? Tit je čist hepi k je tolk snega. Ko prideva domov sploh noče iti v bajto, bi kar gazil po snegu. Mamo pa težavo ker nikakor noče in noče imeti rokavičk gor. A ima še katera tak problem? prav jokat začne in si jih takoj dol potegne. In pol če smo nekaj časa zunaj mi začne rokce kazat in govort buba, ker ga bolijo od mraza. No, rokavičke pa ne....sploh ne vem kako naj ga prepričam pa sem mu že lepo vse razložila.
No tko, zdej pa počasi zaključujem, grem po mucka v vrtec