IZVIRNO SPOROČILO: terida
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Dinki, lahko pa nam napišeš povzetek?
Se pridružujem pozivu!
hmmmmm bi zelo rada povzela pa ne bo to tko simple. Se bom vsaj malo potrudila. Predavatelj je bil enkraten, je predaval na način, da je ura in pol minila še preden si se zavedel....umes nas je nasmejal in nam dal kar dosti za mislit. Sej ubistvu ni odkril nobene tople vode. Gre za stvari, ki jih v teoriji vsi poznamo, a kaj ko kar pozabimo na njih in potem je tko luštno, da te en spomni na njih. Predavatelj je ubistvu po izobrazbi pedagog, vendar je bolj pravljičar. Rekel nam je naj nikoli ne nehamo otrokom govoriti pravljice, naj jih le prilagodimo njihovi starosti....ne smemo uporabljati: ti si že prestar za to. Pa naj nehamo primerjat svojega otroka z ostalimi....kako smo obremenjeni da je sosedov otrok shodil z 11. meseci, naš pa s 14.....pa da je pomembno, da smo pred otrokom dobre volje, da bomo tako veliko dosegli....kako smo odbijajoči ko smo slabe volje in potem pričakujemo, da nas bo otrok upošteval....skratka ne vem, meni je bil všeč, me je kar nafilal z neko pozitivo, vsaj za nekaj časa in kot sem rekla, nič praktično novega, ampak osvežitev vsega kar smo potisnili nekam v ozadje.
Nam je to plačal vrtec, smo imeli zastonj in konec januarja imamo še eno delavnico. Se mi zdi fajn, sploh če so predavatelji kul.
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Terida, poglej kaj sem našla čisto po naklučju, ker se mi ne da delat in se sprehajam po FB: http://www.familylab.si/
Zelo zanimiva organizacija za nas starše in še bolj zanimivi seminarji.
s familiy labom sodeluje tudi Mercator, bolj natančneje Lumpi klub. Če si imetnik Pika kartice in član kluba imaš veliko njihovim seminarjev ceneje, tudi knjige od Jasper Juula.
IZVIRNO SPOROČILO: san
dinki, koliko je pa titko velik?
nazadnje ko smo ga merili kakšen dober mesec nazaj je imel 90 cm

. ma res ni bajsek, prav simpatičen dečko je, sploh v žabicah bi ga kar pojedla

.
IZVIRNO SPOROČILO: san
špelin maks je na posnetku tak cuker
, sem ga videla
ampak je res

jst sem ga
Špela še možu pokazala, nisem zdržala in sva se mu prav nasmejala in načudila
Rokavičke....ponosno vam sporočam, da smo šli danes takoj po službi ven na sneg (btw pri nas ga je bilo prjle že 40 cm

) in sem Titka prepričala v rokavičke

. Že doma sem mu jih nataknila (iz flisa z enim prstom), bundico čez, vse sem mu lepo razložila in ni niti pisnil

. ma tok so mi cukrčki ko so tko zadekani v kombinizončke, kape, so ko eni pingvinčki

. Tit obožuje sneg. najraje hodi po neshojenem snegu. In resnično, če mi ni treba nikamor iti z avtom, je meni sneg špica! Pravljična dežela!
Katy13....vneto oko....dokler ni gnojno je kao fiziološka ok. Ko se pojavi gnojček je potrebno zdravljenje s kapljicami ali kremico.
Lona76, pošiljam

za Tajo, da se kašelj ne razvije naprej.
In pa vse naj, naj boljše tvojemu dragemu sinku. naj bo zdrav, nasmejan in zadovoljen fant še naprej!
mergetka, super, da so izvidi OK

....čeprav ostajaš še zmeraj v negotovosti glede vročine.
No tko, sem se načvekala. titek že pančka, možek pa še malo kida zunaj. danes smo se orng pregrešili, smo bili zunaj in na obisku in prišli vsi trije šele ob 21.30 domov, tako da je titek zaspal malo pred 22. danes. Upam vsaj da potegne spanec, da se bo tudi mami naspala

.
Lahko nočko in lep vikend vam želim!